| Maria112 a întrebat:

Vreau remedii cum sa scap de pistrui. Metodele sa fie naturale si deja incercate pentru ca sa fiu sigura ca voi scapa de ei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Bianca1D a răspuns:

Buna,Maria.Si eu am incercat sa tot scapt de pistrui, si am descoperit un remediu, mai multe defapt.As zice sa te dai cu crema Aloe Vera pe pistrui,sau sa faci un tratament cu frunze de menta din care e scos "sucul" si sa pui frunzele, bagate un pic in ceai de musetel, sa le pui pe pistrui seara, dupa ce esti spalata bine pe fata, si stai 5 minute cu frunzele pe pistrui. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?

| Maria112 explică (pentru Bianca1D):

Cum sa scot sucul din menta? SI tie ti-au disparut pistrui? Care metoda ai incercat-o tu? Scuze ca sunt atatea intrebari dar sunt curioasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Uite aici,
http://www.fistichiu.ro/Moda-Si-Tendinte/cum-scapi-de-pistrui.html
Te pup!

| Maria112 explică (pentru anonim_4396):

Draga, eu am zis remedii care sa fie deja incercate ca sa fiu sigura ca scap nu prostii de pe net. Acolo puteam sa caut si eu. Fii mai atenta la intrebari si dupa aceea raspunde daca stii. Nu da doar raspunsuri anapoda.