| ѕнaмaη a întrebat:

Vreau sa fac muschi (patratele in special) mai rapid. Nu vreau sa merg la sala sau nimic platit. Am 14 ani. Sunt de la mine din clasa care au si mie cam rusine ca eu nu am.
Am 1.61 si 54 de kg.

P. S. - Nu sunt gras. Doar ca nu am patratele si pectorali nu sunt prea formati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Veronica_4264 a răspuns:

Corpul tau se dezvolta incontinuu. Poate acum nu ai patretele sau pectorali, dar in viitor poate vei avea. Nu trebuie sa iti fie rusine cu corpul tau. daca faci exercitii fizice adecvate pentru ceea ce doresti (abdomene, pilates, etc etc) acasa la tine in fiecare zi, vei reusi si tu sa ai asemenea corp. Insa, nu uita ca totul necesita timp si rabdare. Dar ai grija sa nu exagerezi, ca o sa iti faci mai multe probleme decat grija pe care o ai pentru felul in care arati.

6 răspunsuri:
| cici a răspuns:

Nu toti baietii sunt la fel.sa stii ca nu doar muschii sunt punctul forte al unui baiat.sunt altele cu care poti da gata fetele.cum ar fi; ochii.comportamentul si cum vorbesti.

| Michidutsa a răspuns:

Atunci stai si fa burticabatting eyelashes. Daca mergi la sala e o posibilitate sa-ti dezvolti masa musculara laughing. Acum nu ai vrea sa cada din cer si tu sa nu faci nimic?

| ѕнaмaη explică:

Nu este pentru fete. Vreau sa am si eu cu ce sa ma mandresc. Ca bani si chestii din astea nu am

| Kira_7641 a răspuns:

Aspectul fizic al unui baiat nu coteaza atat de mult oh go on, conteaza sa fie si aranjat, sa stie sa se comporte, si chestii de genu tongue si la 14 cum ai vrea sa fi?

daca chiar vrei ai putea incerca sa mergi la Aikido sau carate ceva spotruri oh go on fotbal, la inot orice sport tongue

| trane99 a răspuns:

Am doar 12 ani big grin si am patratele, dar le-am facut prin antrenmente grele. Eu iti recomand mai intai sa scapi de grasime pentru a e scuti de munca si dupa aceea te apuci de abodomene si alte exerciti ( seri de 150-200).

| Cosmin86 a răspuns (pentru trane99):

Prea multe repetari intr-o serie... stiu ca ai doar 12 ani, dar mai citeste happy
Exemplu de site-uri unde poti afla informatii folositoare : getfit.ro, culturism.ro