Corect, pentru o lipitoare expresia "sugi p***" are cu totul alt sens
Stai linistit, nu se intampla nimic.
Cred ca pui intrebarile astea doar pentru amuzament...sa stii ca mor de ras(tine-o tot asa)
Pfai ti-a supto lipitoarea ) ce copil prost. nu inghit astfel de romanisme din partea taranilor, cica a facut-o cu ea in balta ai de capu tau, daca te pun sa imi faci o boca nici nu stii ce-i aia.
Pei de la ce sa ramai impotent? Ca s-a pus o lipitoare pe penisul tau?
Daca mai ai erectie, inseamna ca nu esti impotent. Si sunt sigur ca ai...
Nu mai fi copil, nu ai cum sa ramai impotent daca se urca o lipitoare pe tine.
Ba stai linistit, nu are ce sa se intample.In unele cazuri lipitorile se folosesc la oamne pentru reumatism si din alea. Ti se mai scoala? nu esti ipotent atunci, deci nu are rost sa iti faci griji.Rana s-a vindecat complet, nu sunt complicatii? Bafta
Lipitoarea aia te-a lasat fara spermaaa.realizezi ca nu o sa ai copii? dar poti sa adopti.
siii, cum a fost sa faci zegsss in balta?
Și ce i-ai spus tatălui tău? că ai făcut sex și ți s-a lipit de penis? poate vroia și ea să facă sex!
Felicitari vad ca toti de cred acum ai 13 ani vad ca la o intrebare pusa mai incolo ai 12 ani, eu va spun ca el are o varsta inaintata. Bv cu intrebarea a fost amuzant bafta cu trollingu
Nu cred ca poate sa ti se intample ceva)
Si app. la 13 ani? Sh eu am tot 13:d Si ...mrg
Frate esti tare daca deja d la 13! tine'o toot asa
Și mie îmi place să fac sex în apă cu iubita, dar menționez că eu nu am 13 ani, ci 22 și de obicei făceam în piscină cu trandafiri sau spumă în jurul nostru, nu cu lipitori.
Deci tu chiar vorbești serios? Când tu ai sărit din baltă cu penisul în mână nu te-au văzut și alți oameni?
Carmen133 întreabă: