Si eu recomand sa se mance mai multe proteine,proteinele tine mai mult de foame si face ca arderile sa fie mai rapide,asta pentru ca organismul sa se foloseasca de proteine are nevoie de extra consum, se foloseste din propia energie pentru asta,ceea ce e foarte bine, conteaza de unde vin caloriile
grasimile = se pun direct pe tine
carbo =sunt energie rapida, in caz ca nu bagi sport se pun pe tine ca grasime, dar sunt principalul macronutrient din natura, carbo sunt extrem de importanti dar si proteinele si grasimile sunt
proteinele =astea sunt folosite in alte scopuri, se pun cel mai greu pe tine ca grasime
Ingrasarea prin produse fast food sau cipsuri nu este sanatoasa. Si nu cred ca cineva ar dori sa puna grasime pe el, ci muschi.
In loc sa stea la calculator se poate duce la sala, asta o va ajuta mult mai mult.
Mănâncă grăsimi vegetale din alune, migdale, nuci. Mereu m-au îngrășat pe mine. Mai ales că și eu am arderile stomacale prea mari.
Da, contează dacă vrei să fii sănătos. Carbohidratii sunt cei care te ajuta sa crești in greutate nu proteinele. Mănâncă carbo complecși cartofi, paste, orez, mazăre etc., grasimi sănătoase și bineinteles proteine. Fa si sport ca sa pui pe tine uniform.
Am probleme cu spatele, nu am voie sala, din pacat, o sa merg la alergat in schimb.
Fac exact asta de cand ma stiu si nu m-am ingrasat ) am 14 ani si 50 kg lol