GREU!
grasimea se depune mai intai pe burta, din cauza ca acolo e centrul de greutate si deci acolo te "deranjeaza" cel mai putin, iar cand vrei sa, slabesti, de acolo se duce ultima... maini si picioare sunt extremitati deci acolo se duce cel mai tarziu (si chestii si mai inestetice decat burta o sa fie "unflate" mai intai, cum ar fi... gusa)
asa ca poate vrei mai bine muschi, nu grasime, incearca sa mananci mai mult dar si sa faci flotari, genoflexiuni SI exercitii de respiratie (ridicat mainile in aer in timp ce tragi aer in piept si le lasi sa cada cand expiri, repetat de 50x per sesiune), poate sa alergi, doamne fereste sa faci inot (antreneaza toate grupele de muschi si aerobicul, si cardio/inima, etc.)
PS NU sunt nutritionist, NU sunt instructor fitnes/aerobic... am doar niste idei marete, poate lasi balta parerea mea amarata si cauti ajutorul cuiva care chiar stie, chiar daca te costa un ban...
SUCCESSSSSSSS!
Oarecum are dreptate si persoana de mai jos. Sunt oarecum exact ca si tine, cu putine kg in plus. Am acceasi dilema. E nevoie de multa miscare, trebuie sa faci mult sport, dar o dieta buna nu strica si chiar te ajuta foarte mult! Alergatul e cea mai "ieftina" si buna metoda, din punctul meu de vedere. Prin alergat arzi si calorii, dar pui si masa musculara. Si asa poti sa-ti faci o dieta prin care sa te ingrasi si sa "dai jos" intre timp, te ajuta mult la picioare. (Pe mine m-a ajutat mult plimbatul cu bicicleta, ieseam seara si ma plimbam km in sir). Mult succes!
Pai, esti foarte slaba, sub limita normala.
La 15 ani si 1.63, ar trebui sa ai 50-53kg.
Te sfaatuiesc sa incepi sa manaci sanatos si sa-ti dublezi cantitatea de mancare, ca mananci mult prea putine calorii, de aceea esti sub-ponderala.
sweetraluk întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: