Întrebare recomandată | alexConstanta a întrebat:

Vreau sa mananc mai sanatos si as da o tema tuturor nutritionistilor si nu numai; cum as putea eu sa mananc sanatos avand in vedere ca sunt student,stau la camin, in camera am decat un sandwicher,un toaster si un microunde si bugetul saptamanal e redus? As mai adauga ca in fiecare weekand ma intorc acasa, ma aprovizionez si ma intorc la camin Duminica seara.
Raspunsul la aceasta intrebare as vrea cuprinda un meniu zilnic cu alimentele pe care as putea sa le cumpar si modul lor de preparare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Ilie_Mihai_1986 a răspuns:

Dar incearca reteta ducan.
Nu necesita prea multa mancare sau prea multi p
Bani

| alexConstanta explică (pentru Ilie_Mihai_1986):

Din cate am citit în treacăt, e o dieta de slabire, iar eu nu vreau sa slabesc, chiar din contra as putea spune, as vrea sa mai adaug vreo 5 kg

| anonimg a răspuns:

Eu as vinde toate aparatele acelea si mi-as lua un aparat de gatit cu abur http://www.emag.ro/aparate-gatit-cu-aburi-deshidratoare/c in care as fierbe morcovi, conopida, cartofi, orez, etc., si le-as manca asa sau le-as toca si as face salata beouf.
In kaufland gasesti cereale cu 32%fructe; foarte bun si satios daca le vei fierbe dimineata. Consuma paine integrala.
Invata sa prepari snitele din soia; le faci acasa.
Nu uita de salate si ulei de masline; si nu uita si de fructe si alune. Dulciuri mai putine.
Poti face acasa pateu de linte, de mazare, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe site-ul lui ponta si explica-i cum e cu viata de student, plus preturile la benzina si asigurarea tigaii pe care o ai in dotare si care mai mult sta decat circula. puneti mana, si publicati pe internet toate problemele ce le aveti ca tineri, si viitori cetateni ai tarii asteia, fiindca Voi studentii aveti un cuvand greu de spus in privinta asta.

| SirCortez a răspuns:

Salut.
1. Daca vrei sa mananci sanatos trebuie sa ai in majoritate : Legume si Fructe. big grin
2. Deci Cat mananci la o masa normala atata vei manca si acum.
3. Dimineata Iti faci 1-2 Oua FIERTE Cu o salata nu conteaza (Doar de rosii, Rosii Cu castraveti, Toate legumele )
Putina branza mai usoara si mai nesarata
4: La pranz : o Ciorba de. Cartofi, Galuste etc. in general cu carne de pui.
5: Felul 2 ceva usor : Spanac, Piure, Mancarica de cartofi, Fasole Etc.
6: Seara : Niste Cartofi Natur, Fierti, La cuptor, Carnita la gratar Etc.
Fundita?

| AndreeaBii a răspuns:

Alex uite ce iti recomand eu sa mananci :
DIMINEATA : un iaurt si un sandwich
LA PRANZ : fierbe legume cum ar fi cartof, morcov, ceapa, etc, toaca-le si amesteca-le cu piept de pui fiert. Va iesi cv suuuper delicios! Mai mananca si cateva fructe.
SEARA : o ciorbita si cv de rontait ( nu dulce )
Totusi, cel mai bine este sa mananci supe sau ciorbe! ♥
Mult succes in mancatul santos happy

| farukko a răspuns (pentru alexConstanta):

Ma daca vrei sa te faci gras mananca fast-food dar daca vrei sa te faci puternic mananca fucte legume carne peste orez ovaz si multe altele ce contin proteine daca vrei sa-mi dai funda n-am nimic in potriva

Răspuns utilizator avertizat