Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.
Da poti sa slabesti, eu am slabit 10 kg in 2 sap.am mancat numai carne fiarta, legume fierte si seara am baut un ceai verde, si 2 3 l de apa pe zi,e greu, la inceput, dar trebuie sa faci si sport macar 30 de minute pe zi,altfel nu iti v a arata sanatos pielea,se v a lasa, fara pastile, slabiti dar te ingrasi triplu dupa aia multa ambitie barfta
Intr-o saptamana este imposibil sa slabesti 5 kg. Totusi,sa iti dau cateva sfaturi: Mananca multe fructe si legume, pregateste-ti salate, bea sucuri facute din fructe fara acid. Adauga acestei diete si mult sport ZILNIC! Nu manca carne, mezeluri, dulciuri sau mancare bogata in calorii! Paaa
Incearca dieta cu supa de varza o poti gasi pe internet esste cea mai buna da rezultate eu am inkercato si am slabit 8 kg intr-o saptamana.
Incearca dieta cu supa de varza eu am incercao si chiar a dat rezultate am slabit 8 kilograme iintro saptamana.o poti gasi pe internet bafta
5 kg pe saptamana e prea mult si prea periculos pentru organismul tau, in general pina in 3 kg pe saptamana e perfect, aici gasesti informatia pas cu pas cum sa slabesti usor si rapid :
http://fit4sport.wordpress.com/2013/05/25/cum-sa-slabesti-rapid/
Dorinspoaller.wordpress.com/2008/02/12/cura-de-slabire-cum-sa-dati-jos-8-10-kg-intr-o-saptamana/
Intra pe zumba.com si vezi info.
este un antrenament special distractiv ce isi face intr-adevar efectul
1. trebuie sa mananci corect cam la aceleasi ora in fiecare zi;
2. trebuie sa mananci cate putin, nu pe saturate, la fiecare 3-4 ore;
3. sa nu ratezi niciodata micul dejun;
4. masa de seara nu trebuie sa fie dupa ora 19:30;
5. sa elimini sau macar sa consumi cat mai putine grasimi, prajeli, dulciuri, sucuri;
6. sa consumi alimente de calitate pregatite mai mult prin fierbere, coacere sau frigere;
7. sa te straduiesti sa mentii un regim alimentar;
8. sa nu uiti de miscare!
...
08:00 Un sandwich cu paine integrala branza, sunca de praga, rosii sau catraveti
10:00 un fruct
12:00 o friptura cu salata (sau orice altceva care nu contine grasimi sau carbohidrati)
16:00 un fruct
18:00 o supa
FUNDA?
1.Poti slabi oricat si poti manca orice, cu conditia sa incepi dieta in ziua de miercuri. Iti cumperi un pahar nou si seara il umpli pe jumatate cu apa si cu atatea boabe de orez cate kilograme vrei sa slabesti. Si eu am incercat-o si chiar merge .
2. Poti sa slabesti 3 kg intr-o zi, daca bei 3 pahare de apa dimineata si la fiecare doua ore, bei inca un pahar. Conditia e sa te apuci de dieta intr-o perioada cu luna plina.
3.Sa dormi mult, cam tot timpul.Credeti sau nu dar insusi Elvis Presley a incercat aceasta dieta!
Sa stii ca 99, 9% poti slabi 5kg in 2-3saptamani
iti voi explica cum:
Dimineata:
mananci :
omleta cu sunca presata
-2oua
-marar
-ceapa
-branza capra
-2 feli de sunca presata taiate mic
+1 cana de apa (nu lapte! ingrasa)
Sport:
-30 abdomene
-20genoflexiuni
-10 alergari in jurul casei/parcului/etc
Pranz:
-legume
-carne fiarta(nu prajita!)
-2 felii paine (subtiri)
-2cani de apa(2!)
Dupa ce mananci te culci 2 ore si apio repeti sportul de dimineata
Seara(cina)
-1felie paine
-1cana lapte cu cacao(putin zahar)
-dulceata(prune, mere, capsuni, pere, cirese etc (in special gutui))
-mananci cu 1-o ora inainte de culcare
Repeta acest program 2-3 saptamani si vei vedea schimbari de 2-3-4(99,9% de 5 kilograme) Succes!
Nu este sanatos sa slabesti atat de repede chiar daca sunt reclame ca poti slabi 15 kg in 30 zile.
recomand pastilele de slabit tomato.te ajuta sa slabesti 5 kg pe luna, avand o slabire controlata, uniforma si nu da peste cap organismul
Tine post negru si sa vezi ca te vad la coltu strazi lesinata da merita sa slabesti
floricika9595 întreabă: