| Miley_Cyrus a întrebat:

Vreau sa slabesc repede cam 5 kg in o saptamana. Cum sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SenZoru a răspuns:

Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.

342 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai droga proastooooooooooo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dimineata sa mananci cartofi de post fara paine si o cana de lapte la miaza 2 ochiuri de ou spaghete seara mandarine clemenine si o basa mai buna la 7

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc florin si am 60 de kilograme la varsta de 11 ani si vreau sa slsblesc neaparat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea slabi 5 kg intr'o saptamana. dar nu este sanatos. Ar fi bine sa slabesti intr-o luna maxim 4 kg. Nu manca dulciuri. mananca multe fructe si fa sport. Te asigur ca este o cura sanatoasa si eu am reusit sa slabesc 10 kg in 2 luni! si acum sunt ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sa faci mult sport sa ai grija ce mananci cum ar fi legumele sau fructele da sa nu iei pastile sau prosti de slabit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa manaci 0 tona de mancare dar pana in ora2 apoi nu mai mananci deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o prietena care a slabit in o luna 10 kg (s-a infometat) ...nu e bine deoarece daca mananci dupa poti pune triplu la loc cel mai bine e sa ai o alimentatie sanatoasa si sporthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti sa slabesti, eu am slabit 10 kg in 2 sap.am mancat numai carne fiarta, legume fierte si seara am baut un ceai verde, si 2 3 l de apa pe zi,e greu, la inceput, dar trebuie sa faci si sport macar 30 de minute pe zi,altfel nu iti v a arata sanatos pielea,se v a lasa, fara pastile, slabiti dar te ingrasi triplu dupa aia multa ambitie barfta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti obsedata de Miley de aia vrei sa slabesti atat de mult sa arati ca aia? nu e bine ce vrei sa faci pentru ca slabind asa de repede si mult tot asa de repede o sa te ingrasi si tot asa de mult happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei sa slabesti asa de mult si repede ca sa pui triplu pe tine in urmatoarea saptamana laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am slabit cu 4kg intr-o saptamana facind 2 antrenamente pe zi si mincind lamiie cu kiwi.Nu va recomand caci prin ultima zi nu aveam nicio putere de a supravetui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yes, i dont not

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa alergi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci poti sa mananci 5 mese pe zi adica 3 mese si 2 gustari si sa vezi cum slabesti ...succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca ce vcrei u. Da dupa ora 6 sa nu mai mananci si daca e ok fa sport si zexul este inclus...si daca nu ai cu cine te ajut euwinkinglaughing

| BlackDarkAngel a răspuns:

Intr-o saptamana este imposibil sa slabesti 5 kg. Totusi,sa iti dau cateva sfaturi: Mananca multe fructe si legume, pregateste-ti salate, bea sucuri facute din fructe fara acid. Adauga acestei diete si mult sport ZILNIC! Nu manca carne, mezeluri, dulciuri sau mancare bogata in calorii! Paaa

| litlledolleioanna a răspuns:

Incearca dieta cu supa de varza o poti gasi pe internet esste cea mai buna da rezultate eu am inkercato si am slabit 8 kg intr-o saptamana.

| litlledolleioanna a răspuns:

Incearca dieta cu supa de varza eu am incercao si chiar a dat rezultate am slabit 8 kilograme iintro saptamana.o poti gasi pe internetwinking bafta

| Marwell a răspuns:

5 kg pe saptamana e prea mult si prea periculos pentru organismul tau, in general pina in 3 kg pe saptamana e perfect, aici gasesti informatia pas cu pas cum sa slabesti usor si rapid :
http://fit4sport.wordpress.com/2013/05/25/cum-sa-slabesti-rapid/

Răspuns utilizator avertizat
| BoboKitty a răspuns:

Micul dejun inainte de ora 11 si cina cu 3 ore inainte de culcare

| scumpika89 a răspuns:

Dorinspoaller.wordpress.com/2008/02/12/cura-de-slabire-cum-sa-dati-jos-8-10-kg-intr-o-saptamana/

| NomGol a răspuns:

Intra pe zumba.com si vezi info.
este un antrenament special distractiv ce isi face intr-adevar efectul

| ZuZuLiNka a răspuns:

1. trebuie sa mananci corect cam la aceleasi ora in fiecare zi;
2. trebuie sa mananci cate putin, nu pe saturate, la fiecare 3-4 ore;
3. sa nu ratezi niciodata micul dejun;
4. masa de seara nu trebuie sa fie dupa ora 19:30;
5. sa elimini sau macar sa consumi cat mai putine grasimi, prajeli, dulciuri, sucuri;
6. sa consumi alimente de calitate pregatite mai mult prin fierbere, coacere sau frigere;
7. sa te straduiesti sa mentii un regim alimentar;
8. sa nu uiti de miscare!
...
08:00 Un sandwich cu paine integrala branza, sunca de praga, rosii sau catraveti
10:00 un fruct
12:00 o friptura cu salata (sau orice altceva care nu contine grasimi sau carbohidrati)
16:00 un fruct
18:00 o supa
FUNDA?

| Puffy729 a răspuns:

1.Poti slabi oricat si poti manca orice, cu conditia sa incepi dieta in ziua de miercuri. Iti cumperi un pahar nou si seara il umpli pe jumatate cu apa si cu atatea boabe de orez cate kilograme vrei sa slabesti. Si eu am incercat-o si chiar merge happy.

2. Poti sa slabesti 3 kg intr-o zi, daca bei 3 pahare de apa dimineata si la fiecare doua ore, bei inca un pahar. Conditia e sa te apuci de dieta intr-o perioada cu luna plina.

3.Sa dormi mult, cam tot timpul.Credeti sau nu dar insusi Elvis Presley a incercat aceasta dieta!

| YvYutzza a răspuns:

Sa stii ca 99, 9% poti slabi 5kg in 2-3saptamani
iti voi explica cum:
Dimineata:
mananci :
omleta cu sunca presata
-2oua
-marar
-ceapa
-branza capra
-2 feli de sunca presata taiate mic
+1 cana de apa (nu lapte! ingrasa)
Sport:
-30 abdomene
-20genoflexiuni
-10 alergari in jurul casei/parcului/etc
Pranz:
-legume
-carne fiarta(nu prajita!)
-2 felii paine (subtiri)
-2cani de apa(2!)
Dupa ce mananci te culci 2 ore si apio repeti sportul de dimineata
Seara(cina)
-1felie paine
-1cana lapte cu cacao(putin zahar)
-dulceata(prune, mere, capsuni, pere, cirese etc (in special gutui))
-mananci cu 1-o ora inainte de culcare
Repeta acest program 2-3 saptamani si vei vedea schimbari de 2-3-4(99,9% de 5 kilograme) Succes!

| Yrynella a răspuns:

Nu poti cred eu

| cld2011 a răspuns:

Nu este sanatos sa slabesti atat de repede chiar daca sunt reclame ca poti slabi 15 kg in 30 zile.
recomand pastilele de slabit tomato.te ajuta sa slabesti 5 kg pe luna, avand o slabire controlata, uniforma si nu da peste cap organismul

| darkelf45 a răspuns:

Tine post negru si sa vezi ca te vad la coltu strazi lesinata da merita sa slabesti