| Girly97 a întrebat:

Vreau sa stiu experientele utilizatorilor TPU care sufera de sinuzita. Eu am capatat-o in 2010 datorita racelilor prea dese. Am mers la medic si am facut tratament in aprilie. Acum merg la control regulat. Vreau sa stiu din experientele voastre cum este sa aveti sinuzita si daca v-ati vindecat vreodata definitiv. Va multumesc.

FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Eu am avut mereu probleme si am facut puctii, tratamente cu produse apicole, intarire a sistemului imunitar si vad ca acum sunt bine. Nu mi-a mai iesit nimic la radiografie.

4 răspunsuri:
| Girly97 explică (pentru ElenaSA):

Punctii? Ce sunt alea? Eu am facut tratament medicamentos in aprilie pentru prima oara deci chiar nu am nicio idee daca ai ceea ce am eu...

| ElenaSA a răspuns:

O procedura prin care imi curata mizeri adunata in sinusurile maxilare. Nu era dureroasa, dar neplacuta da.

| DascaluViorel a răspuns:

Sinuzita nu o capeti de la raceala. O mostenesti de la cineva din familie. eu m-am nascut cu ea. singura problema este ca nu poti manca sau bea lichide foarte reci. In momentul in care bei foarte cere te doare capul si nasul cateva secunde. Asta e singura problema car eu am. In rest totul e in regula. Nu e nimic grav

| Girly97 explică (pentru DascaluViorel):

Si ai mers macar la medicul ORL daca ai sinuzita?