| alecsandrabubz09 a întrebat:

Vreau sa urmez dieta disociata 333 si in primele trei zile trebuie sa mananc numai carne. Nu e prima oara cand tin dieta asta dar mereu mi-a fost greu in primele trei zile pentru ca mi-e greu sa mananc carne la micul dejun. cum as putea sa o prepar ca sa fie ok pentru un mic dejun? ( nu am voie decat peste, carne de pui, vita)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Maria2058 a răspuns:

Buna. Si eu vreau sa slabesc, insa nu prea am ambitie. Nu vrei sa 'tinem' online o dieta? Adica sa ne incurajam, sa vedem cat slabim, poate asa ne ambitionam big grin Poate te ajuta si pe tine. happy

| alecsandrabubz09 explică (pentru Maria2058):

Hey, da de ce nu laughing ar fi mai usor

| Maria2058 a răspuns (pentru alecsandrabubz09):

Oklaughing vedem ce o sa iasa...da add deocamdata la anonymus_alandala si-ti dau apoi ID meu ca sa nu-l vada tot internetu. apropo, ai mai slabit cu dieta disociata? si eu am tinut-o o vreme dar...am slabit, iar in ziua cu fructe si in cea cu lugume le puneam la loclaughing

| alecsandrabubz09 explică (pentru Maria2058):

Da scuze ca am raspuns asa greu iti dau add acum happy eu am slabit 2kg intr'o saptamana dar eu am tinut numai cu legume nu si cu fructe thinking

| thabita a răspuns (pentru alecsandrabubz09):

Buna fetelor! sunt noua pe aici si as vrea sa vb.cu cineva si eu tin dieta 333 nu mi se pare f.greu am incheiat cele 9 zile si am pierdut 3.300 kg, ma simt bine dar mai am mult pana voi ajunge la greutatea dorita, aveam 84 kg 165cm fff rau, si as vrea sa ajung in jurul la 60kg, am 28 ani si doi copii minunati! multa rabdare si perseverenta sunt sigura ca vom reusi!

| thabita a răspuns (pentru Maria2058):

Buna maria ma primiti si pe mine in concursul vostru? si eu am nevoie de incurajari si in grup cred ca ar fi mai usor. mersy si mult succes!

| alecsandrabubz09 explică (pentru thabita):

Buna! sigur, eu mai tin inca os saptamana deci poti sa tii cu mine daca vrei da'mi add pe id'ul asta noname076 si vorbim acolo! :*

| Aleeexutza a răspuns:

Ai putea sa faci o salata happy. Carne fiarta tocata cu legumele care iti plac tie orice fel, in orice combinatie. Am tinut si eu aceasta dieta, am slabit 14 kilograme intr-o luna jumatate.

| alecsandrabubz09 explică (pentru Aleeexutza):

Da asa ar fi usor dar din pacate nu am voie sa amestec cu nimic. Doar carne sad