Buna.Da, este absolut normal.Eu nu suport nici măcar sa fiu atinsă pe vene si trebuie sa imi fac analize inainte de fiecare meci.Mama a recoltat o perioada analize si tin minte că era o doamnă care astepta pe hol si inainte sa intre incepuse sa planga.Eu ma gandeam ca are ceva boala etc.Si cand am intrebat-o si mi-a spus ca plangea in halu' ala de frica.Si majoritatea barbatilor, de orice vârsta au, pana si ăia mai bătrâni de 60-70 au fobie de ace.
Peste astfel de frici treci doar expunandu-te la ele.Numai asa creierul tau poate intelege ca nu este niciun pericol real, ca atunci cand urmeaza sa mori in nu stiu ce accident sau cazi in gol, ci unul cel putin pe jumatate inchiput, provocat de psihic. Sper totusi ca intorci capul in partea opusa, nu ca te uiti fix acolo cum iti baga acul in vena.
Am imaginația prea bogata, mai rau imi fac daca doar simt decât daca vad.
*** ala de ac iti poate salva viata la un moment dat. Mofturi prostesti de copil rasfatat!
Mai handicapeișăn, am explicat clar in intrebarea mea ca am stari de leșin si nu le pot controla oricat as incerca, daca nu ai de gand sa mă ajuți nu mai da comentarii retardate încercând sa pari tu duru p*** ca nu esti.
NesquikDuoSpecial întreabă:
NesquikDuoSpecial întreabă: