| SkandallKamataru a întrebat:

Vreau sa va mărturisesc, spre rușinea mea ca am frică de ace sad
Am fost să-mi ia analizele la sange, si cand am simtit cum imi intra c*catu ala de ac in vena imi venea sa lesin, mi-a fost rau cred ca 2 ore... E a nu știu cata oara cand pățesc asta, știu ca probabil e o frica nefondata, dar nu pot controla...sunt foarte sensibil la ce ține de vene.
Daca ma intepa in piele, in muschi, n-aveam nici cea mai mica problema, puteau să-mi bage si 100 de ace, bai dar cand e vorba de vene, mi se face rau efectiv, mi se încețoșează privirea, imi aud pulsurile, ma ia cu lesin... Cum reușesc medicii sa bage ace-n pacienți fara probleme? Sunt psihopați?laughing n-au empatie?
Sa nu mai zic de dentiști... Ce sfaturi aveți pentru mine? E normal asa ceva? Sunt eu hipersensibil? Deci nu suport deloc deloc deloc sa mi se înțepe venele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

Buna.Da, este absolut normal.Eu nu suport nici măcar sa fiu atinsă pe vene si trebuie sa imi fac analize inainte de fiecare meci.Mama a recoltat o perioada analize si tin minte că era o doamnă care astepta pe hol si inainte sa intre incepuse sa planga.Eu ma gandeam ca are ceva boala etc.Si cand am intrebat-o si mi-a spus ca plangea in halu' ala de frica.Si majoritatea barbatilor, de orice vârsta au, pana si ăia mai bătrâni de 60-70 au fobie de ace.

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Peste astfel de frici treci doar expunandu-te la ele.Numai asa creierul tau poate intelege ca nu este niciun pericol real, ca atunci cand urmeaza sa mori in nu stiu ce accident sau cazi in gol, ci unul cel putin pe jumatate inchiput, provocat de psihic. Sper totusi ca intorci capul in partea opusa, nu ca te uiti fix acolo cum iti baga acul in vena.laughing

| SkandallKamataru explică (pentru dullcat):

Am imaginația prea bogata, mai rau imi fac daca doar simt decât daca vad.

| Dragobeta a răspuns:

*** ala de ac iti poate salva viata la un moment dat. Mofturi prostesti de copil rasfatat!

| SkandallKamataru explică (pentru Dragobeta):

Mai handicapeișăn, am explicat clar in intrebarea mea ca am stari de leșin si nu le pot controla oricat as incerca, daca nu ai de gand sa mă ajuți nu mai da comentarii retardate încercând sa pari tu duru p*** ca nu esti.

| SkandallKamataru explică (pentru Ilovedinero):

Ce meci?