20 ani
Am trecut printr o depresie si mi am amintit acest gest si acum de vre o luna ma gandesc INCONTINU imi pare foarte rau pentru ce am FACUT si nu reusesc sa trec peste
Am decis sa scriu aici poate puteti sa ma AJUTATI
Nu face nici un sens ce scrii aici.
Ti s-a intamplat o chestie penibila la 9 anisori, dar ti-ai adus-o aminte la 20...
Povestea asta este cusuta cu ata alba!
Ce inseamna asta? cusut cusuta cu ata alba?
Asta e parerea ta ce sa spun
Asta e adevarul nu pot sa iti arat cum ma simt
Daca aveai 9 ani nu aveai cum sa violezi pe cineva.
Trebuie sa te ierti pe tine, ca erai un copil fara minte.
Sigmund Freud parintele psihanalizei, cu siguranta ar sti sa iti explice.
Faptul ca constientizezi ca nu a fost in regula este bine si cu siguranta nu vei mai face lucruri fara sa gandesti. La 9 ani nu ai discernământ.
Nu poti sa traiesti urmarit de acest incident.
Ai putea totusi sa vezi un psihiatru si asa te mai linistesti.
Copiii fac lucruri trăsnite, Dumnezeu te ajuta si te scoate din negura pe care nu o intelegi si nici nu ai ce intelege. Lupta cu intunericul nu este usoara.
Daca gasesti calea spre biserica ai sa te linistesti si vei merge inainte fara sa mai gresesti.
Doamne ajută,
????
Iti multumesc mult
Stii, de fapt spovedania, asa cum este daruita de Dumnezeu este o impartasire a pacatelor cu o persoană sau mai multe, nu neapărat preot si acestea sa-ti ofere iertarea lor.
Felicitări pentru curaj, ai scos mocirla din tine, acum lasi gunoiul si mergi mai departe.
De multe ori suntem in situația de alege intre intuneric si lumina.
Tu ai ales lumina cand intunericul iti dadea ocol.
Ramai de partea aceasta, pe baricada a lucrurilor cu sens si in legea firii.
Esti tanar si viața merge inainte. Fii deschis spre prezent si lasa trecutul unde i este locul, in trecut.
Cu toții avem pacatele noastre, important sa stim ca Dumnezeu se apleaca spre cei ce marturisesc si plang pacatele lor,
Ai timp, o viață intreaga sa demonstrezi ca ai evoluat frumos.
Toate cele bune ❤️
Cu drag,
Daca te simti atat de vinovat e ok, nu esti un om rau, erai un copil si n-ai stiut ce faci.