E foarte bine.
Incearca sa mananci la fel de mult ca si inainte dar cu putine calorii.De exemplu fa-ti un castron mare de salata de varza sau alta salata si inca ceva consistent. piept de pui sau ceva, pentru ca asa te vei si mentine in momentrul in care nu vei mai tine dieta si nici nu stai cu senzatia oribila de foame.
Nu mananci seara, dimineata sa mananci bine...bea multa multa apa, ceaiuri diuretice: verde sau din codite de cirese, de soc etc.
In rest...te mai ajuta foarte mult alergatul..si incearca sa iti pui folie din aceea alimentara sau plasa.
Incearca si cu niste flotari ca te solicita mai mult decat abdomenele si dau rezultate spectaculoase!
Bafta multa!
Flotari nu prea pot face, dar o sa incerc. Eu tineam o dieta si mai am 2 zile :
dimineata : jumate de grefa ( eu am adaugat si un pahar de lapte si 2 sandwichuri cu salata de icre de crap) la pranz : 2 oua fierte tari, o salta de rosii, castraveti ca sos lamaie stoarsa si otet putin si jumate de grefa, seara : jumate de grefa, 100 g piept de pui sau sunca de pui si o rosie. Eu mai adaugam niste sticsuri uneori, o pungulitza mica pe zi, nu in fiecare zi. Sper ca intr-o luna sa slabesc ca stau la bunicamea, si cand merg la mine acasa vreau sa nu ma mai cunoasca nimeni
Nu am cu cine, si ma duc acolo la 12 ani jumate si ce fac, dau la bicicleta si la banda rulanta. Ca cine stie ce belea fac daca merg la fiare
User252426 întreabă: