Offff acum 3 saptamani prietena mea mi-a spus ca s-a lasat de fumat; ne-am vazut la o cafea si eram sigura ca va fuma pentru ca s-a intamplat asta de mai multe oriacum insa nu a fumat si nu mai vrea sa fumeze! am intrebat-o care-i secretul si mi-a dat cartea lui Allen Carr din care am citit 1/3; recunosc ca atunci cand citeam ceva aveam tendinta de a imi aprinde o tigara insa cand citeam cartea asta(prima carte)nu simteam nevoia! prietena mea nu a vrut sa imi spuna secretul in concluzie trebuie sa o citesc eu insa in minte imi vin idei precum''nu-s pregatita sa ma las'',''mai fumez o saptamana si gata'' oricum o voi citi si dupa ce adaug intrebarea ta la favorite voi reveniapropo tu te-ai lasat?
Eu am trei luni de cand m-am lasat si parca nu as fi fumat niciodata. Secretul este sa o citesti pe toata intr-o singura zi, fara a face pauze prea mari, sa recitesti pasajele pe care nu le intelegi iar succesul este garantat. Cel putin la mine si la inca cativa colegi care le-am recomandat-o a mers.