| Dan_Ionutz_1989 a întrebat:

Vrei sa te lasi de fumat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| AndreeaDeiia a răspuns:

Nici nu am fumat.
Si..nici nu voi fuma.winking

| Dan_Ionutz_1989 explică (pentru AndreeaDeiia):

Este o intrebare pentru fumatori, am fost si eu 10 ani fumator si sora mea si mai multi prieteni, si am gasit o metoda foarte usoara fara tigari medicinale si alte chesti!

| SLS a răspuns:

Poate ca as vrea daca as fi fumatoare.

| CoquineNoire a răspuns (pentru Dan_Ionutz_1989):

Despre ce metoda revolutionara vorbesti?
nu ai mai fumat pur si simplu?

| ElenaSA a răspuns:

Nu am fumat, dar stiu ca este extrem de greu sa te lasi. Ai nevoie de o motivatie mare.

| Dan_Ionutz_1989 explică (pentru CoquineNoire):

Este foarte simplu nici nu mi-am imaginat cat de usor este! Totul este sa vrei, uite intra aici http://easywaytostopsmoking-poney.blogspot.ro/ si sunt sigur ca o sa reusesti si u!

| Dan_Ionutz_1989 explică (pentru Dan_Ionutz_1989):

Se numeste metoda usoara intra aici http://easywaytostopsmoking-poney.blogspot.ro/ eu si miii de fumatori am reusit poti si tu!

| Dan_Ionutz_1989 explică:

Ati garantez ca te vei lasa totul este sa vrei! Foloseste metoda usoara asa cum am folosit-o mii de fosti fumatorii asculta audio book aici http://easywaytostopsmoking-poney.blogspot.ro/

| Dan_Ionutz_1989 explică (pentru ElenaSA):

Nu este nici o motivatie fumatori si-o doresc nimeni nu-i obliga sa asi aprinda tigara, ei vor, ei decid ce fac cu propriul corp! La fel am fost si eu capcana nicotinei este conceputa incat sa te tina tot restul vieti in ea!

| ElenaSA a răspuns (pentru Dan_Ionutz_1989):

Ma refeream la motivatia de a renunta.

Am ascultat-o...
Alan Carr descrie frumos procesul din organism sub influenta nicotinei si face niste comparatii foarte bune cu privire la factorii care declanseaza pofta, la fel si celelalte aspecte ce au legatura cu fumatul.
tocmai am zis care e solutia, sa nu mai fumezi pur si simplu, ceea ce zice si el.

Intr-adevar asa este dar am incercat si eu si nu am reusit petru ca gandul meu era doar la tigara, dupa ce am terminat cartea a fost si ultima tigara astazi marti fac 3 saptamani de cand nu mai fumez si crede-ma ca lucrez cu 5 fumatori si nu ma mai tenteaza pur si simplu am renuntat de a fi fumator!

Mmm...mirosul ala de tabac, mirific si mirobolant...
fumul care iese din gura, pe nari, imagineaza-ti...respira-l in gandul tau...
senzatia care te invaluie, orgasmica la nivel celular, "monstruletul" iti spune...mai fumeaza o tigara, o sa fie ultima, promit!
am o tigara pe care o dau pe la nasul tau incet...sa simti aroma care iti trezeste instant pofta...

ah, ai renuntat la fumat? te felicit!

Mersi am 3 saptamani si 2 zile si sora mea are 4 saptamani si 3 zile

Întrebări similare