In primul rand - o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Zineryt este nu bun, ci foarte bun, minunat in lupta cu cosurile si prevenirea lor. Ti-l recomand cu incredere! Aici poti citi mai multe despre acest remediu miraculos (zic eu): http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare tot de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, o masca de argila o data pe saptamana, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Succes!
Cumpara de la farmacie Zineryt,e foarte bun si se vad rezultatele dupa cateva zile.Ti-l recomand fundita?
Fa niste malai cu ou si apa si spalate o sa ai fata nitel rosie pe urma dar fa de cateva ori spalarea asta si o sa ai rezultate din prima. Crede-ma si eu si fratele meu ne-am spalat si acum nu am cosuri deloc :X.
O fi el bun, dar usuca pielea si o face de baba. O crema cu hidratare intensiva ar face bine pe langa el.
Isi pierde din eficacitate, deci te cam dai degeaba dupa cele 5 saptamani. Am incercat si eu Zineryt si in primele 4-5 saptamani mi a facut bine, dar dupa aceste saptamani s a obisnuit fata cu el si nu mai avea nici un efect trebuie sa faci o pauza cam de o luna dupa ce te dai cu el. in aceasta luna trebuie sa folosesti altceva. iar apoi din nou zineryt si poate nici asa nu si va mai face efectul
Depinde. prietenei mele i-au disparut cosurile insa mie nu. deci depinde de persoana
Zynery-tul este foarte bun alaturi de doxicilina 1 cps la 12 ore timp de 7 zile si spalata fata cu sapun dove este hidratant la mine a avut efect. Tratamentul cu doxicilina l-am urmat 3 luni.
eu_3300 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: