| KaTtAnNaKalau a întrebat:

Zall, am si eu o intrebare

ce pot faq sa adorm seara, c.am de vreo 5 luni in coace nu stiu ce sa faq, de obicei mi se faq somn intre orele 4:00-6:00 dimineata, si ma trezesc cel tirziu pe la 15:00, am incercat sa ma trezesc mai devreme, dar tot nu merge...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| pufy6646475 a răspuns:

Ia un somnifer! O.o
Ce sa faci-pune alarma intr-o dimineata la 5-6, scoala-te, fii activa pe parcursul zilei si sa vezi apoi seara ce somn iti este si usor-usor iti intri in ritm(nu va mai trebui sa te scoli chiar atat de devreme).

| gingergirl1 a răspuns:

Sti de ce nu poti sa dormi? Pentru ca limba romana e suparata pe tine! laughing))

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Asa e daca nu ai activitate

| pietrean a răspuns:

Ar trebui sa-ti faci, intai ordine in viata ta.Sa ai un program de masa, un program de somn, sa faci miscare in aer curat(plimbari, sport).
De la orele 22, organismul trebuie sa se odihneasca,sa "prelucreze" tot ce a strans ziua. Ar trebui sa evitipe car poti bauturile excitante(cafea,ceai verde, bauturi carbo-gazoase gen coca-cola), sa nu mananci seara tarziu(stomacul digera mai greu cand sta relaxat), sa nu citesti sau sa vezi la tv chestii stresante, de groaza.Bea infuzii deceaiuri(2-3 cani+o felie lamaie)calmante:tei, sunatoare, valeriana(inainte de a te culca o cana).
In situatii stresante mai poti lua si SEDATIF PC, inainte de a te culca(se pun pe limba).
Probabil ti-ai dat "ceasul biologic" peste cap, de dormi ziua si noaptea te uiti pe pereti.

| KaTtAnNaKalau explică (pentru pufy6646475):

Sint baiat.
Daq pun alarma la telefon, in arunq pe geam, am facut sport am alergat dar noaptea tot nu.s obosit, parq sunt tot mai in forta.

| KaTtAnNaKalau explică (pentru gingergirl1):

Hai q mi.am dat seama, esti o fata educata care stie sa scrie q litera mare, scrii smecher, dar scuza-ma q nu ai inteles, asta e scrisul meu in + era seara si am scris mai repede sa primesc un raspuns.

| pietrean a răspuns:

"Ai scris mai repede, sa primesti un raspuns".Ai primit mai multe raspunsuri, dar, nici macar nu ai multumit, pentru ele.
Si gramatica si politetea trebuiesc respectate!

| KaTtAnNaKalau explică (pentru pietrean):

Chiar daca nu v.am multumit in scris, sa stii q mi.au fost de mare ajutor toate raspunsurile si sunt multumit de ele.
daca tot te ei de gramatiq mea, cum de ai inteles?
am vazut q nu numai tu.

| pietrean a răspuns (pentru KaTtAnNaKalau):

Am dedus!
Ca un sfat,de la o persoana mai invarsta: inlocuieste "q" cu "ca",punctul,cand desparti doua cuvinte,cu cratima(liniuta), foloseste litera mare, la inceput de propozitie.
Asa este gramatical, asa este normal sa scrii, asa este politicos sa te adresezi in scris!