Salut, am câteva rațe leșești și au deja aproape 9 luni și nu au început să se ouă, îmi poate spune cineva de ce nu se ouă. Mulțumesc!
Salut. Voi cum sacrificați găinile sau iepurii fără sa sara sânge pe voi?
Cate servetele anti transfer trebuie sa pui in masina ca sa nu se faca niciodata transfer de culori? Si e ok si daca folosesti doar servetele pentru colorate mereu? Ca na, mai sunt si pentru haine inchise,...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca usuci o haina intr-o masina care poate sa si usuce daca nu e ok ca acea haina sa fie uscata astfel?
La ce temperatura se calca o haina astfel incat sa nu se arda?
Vreau ca dupa ce se termina de spalat hainele care sunt acum in masina sa le si calc dar asa in masina ca am masina care poate sa faca si asta, cum va trebui sa fac atunci? Cum sa setez ca sa le calce...? (mai mult)
E ok daca speli haine care au fost spalate si mai de mult dar le- ai tot tinut in dulap si nu le- ai mai purtat? Si asta mult timp, ca am niste haine care prin vara le- am spalat, niste bluze si le- ...? (mai mult)
Am o geaca roșie purtata o lună și a căpătat pete precum cele din link care nu s- au luat la spălat. Niste urme negre, care nu știu de unde au apărut deoarece nu am fost in medii cu vaselina sau...? (mai mult)
Daca acum un hanorac alb de al meu e putin patat acolo la gluga oare e arsura sau? Ca l- am pus la uscat pe calorifer si e putin patat doar la gluga, inseamna ca e arsura sau din cauza ca s- a facut transfer...? (mai mult)
Bună dimineața. Cum trebuie sa fie murăturile în saramura? Sa fie tari sau moi? Ma refer la gogonele, castraveți, conopida. Pun aceasta întrebare deoarece am un tovarăș și i- am dat eu ...? (mai mult)
Va rog, să- mi spuneți ce poate avea masina mea de spălat Beko, ca după ce spăl la câteva zile găsesc apa în cuva.M- am uitat la sertar și e uscat. Mașina o am montată în bucătărie. Ii ...? (mai mult)
Bună seara! În aceasta seara din senin mi- au apărut niște bubițe roșii pe corp, mancarime, câteva pe ici pe colo(picioare, maini, spate). Nu am făcut nimic deosebit sau sa mănânc ceva diferit,...? (mai mult)
Bună, am luat un topper de pat și e prea mare, se poate tăia din el?
Buna. Ce site- uri bune cunoasteti (caut unul de gatit pe care l- am avut si nu- l mai gasesc si puteam alege ce am prin casa, adica lapte, oua, iar browserul imi dadea ceva ce as putea sa gatesc cu...? (mai mult)
Ce mancare mai faceti voi cu carne tocata? In afara de ciorba de perisoare, sarmale, ardei umplut, chiftele si musaca nu imi mai vine nimic in minte
Ce se poate intampla daca imi spal (separat!) rufele albe, dar cu detergent pentru rufe colorate?
Cum se face o shaorma de casa perfecta?
E ok daca pui doar o geaca si atat in masina de spalat?
Cum poți scoate gumă de mestecat din haine?
Buna si imi cer scuze daca nu am formulat intrebarea corect si postat corespunzător. Mi- am achiziționat un esspresor delonghi de la altex nou. Problema este ca la desfacerea pachetului am observat...? (mai mult)
Bună ziua am o mașină de spălat de la îndesit de 2 ani... în cuva ei a început da miroasă ciudat gen a mucegai îmi puteți spune cum sa o curat sau ce sa i fac sa dispară acel miros ca să o ...? (mai mult)
Cum pot face frigiderul sa faca mai. putin zgomot? Ms
Salut. A locuit cineva la garsoniera la casa? Doresc sa ma mut si am gasit o astfel de garsoniera dar sunt in dubii. Am vreo legatura directa cu proprietarii? Mentionez ca aceasta este la ei in casa la...? (mai mult)
Cafeaua decofeinizata are acelasi gust precum cafeaua normala?
Ce parere aveti despre maioneza din pufuleti? Ati facut? E mai light decat cea clasica? Ms
Salut tocmai ce am finalizat bransamentul electric acum 2 saptamani cu cei de la Distributie Oltenia si dupa cam cateva zile imi vine racodarea si o chitanta in care scrie restituire valoare bransament...? (mai mult)
Buna! Ce este stratul portocaliu care se formeaza deasupra ciorbei?
Buna seara cum pot sa alcătuit o urătură de sfintul Vasile
Salut, am o pereche de jordan 4 yellow thunder luati din buzz si mi-a "crapat" pielea din fata, adica s-a facut o mica gaura in fata, cum as putea sa o remediez? Este normal asa ceva?
Există vreo metodă de a-ți scădea apetitul?
Buna, recent am niște probleme de stomac o gastrita, problema e ca nu știu ce sa mănânc in afara de ou și iaurt nu știu. Mama mea nu știe sa- mi facă mâncare, eu nu știu ce as putea face, ...? (mai mult)
Am purtat chiloți albi și i-am dat jos maro, iar acum după ce i-am spălat încă au rămas maro, cum sa curăț maroul?
Salut TPU, am si eu o intrebare. Cartofii se prajesc in ceaun sau in tigaie?
Cum poti desprinde o gresie de 600 x 250 x gr15mm intreaga de preferat si care are 4 gresii pe toate laturile?
Bună! Am o nelămurire. Am instalate 2 camere de supraveghere cu sunet și detector de mișcare. Una in apartament in camera de zi și alta la sat în curte. Aseară la ora 3 când am fost plecata am ...? (mai mult)
Somonul sau salata orientala sau friptura de porc cu salata greceasca? Nu vreau rețete complicate, vreau ceva care se face mai repede!
Care e diferenta intre mascarpone si ricotta
Daca un aluat din 500g faina se coace in 50 de minute, un aluat din doar 250g faina se va coace in acelasi interval, sau mai putin, 25-30 de minute?
De ce cozonacul meu a iesit crud in mijloc? Precizez ca la margini a iesit ok, copt frumos. Si deasupra are crusta perfecta, ca si cand a fost foarte bine copt. Temperatura cuptorului a fost potrivita,...? (mai mult)
Buna seara va rog sa-mi spuneti la ce ora ce merge cu colindu pe 24 decembrie si la ce ora se termina va rog frumos satu mihai bravu va rog
Cat timp este buna pentru consum dulceata facuta in casa?
Este normal să plătesc 300 de lei factura la gaz pentru o garsonieră? temperatura medie a fost de 18-19 grade.
Am facut foi si le-am umplut cu crema de nuca dar nu s-au inmuiat, ce ar trebui sa fac?
De ce se ingroasa balsamul de rufe? Devine aproape ca o pasta, mi e frica sa l mai pun in masina. Oare e din cauza ca sta foarte mult? Ajuta daca il agit de cateva ori pe saptamana? Multumesc!
Daca o sotie tine mai mult la fratii ei(necasatoriti) decat la sotul ei si la copii lor, ce insemna?
Salut Stiti care e diferenta (daca e.) intre apa distilata si apa demineralizata? Mersi
E adevarat ca daca dai cu apa de la robinet pe o haina se poate pata?
Daca puteti sa imi spuneti cu ce pot sa umplu o geaca care a avut puf in ea si acum tot puful s- a strans de la atatea spalari si nu se mai umfla si daca se poate si link- ul ca sa pot sa o fac la loc ...? (mai mult)
E la job un băiat, cred că are spre 30 de ani care nu prea vorbeste cu nimeni sau când vorbește zici că face economie de cuvinte. Pare foarte îngrijit, atletic, nu știu dacă are o problemă ...? (mai mult)
Am cumparat acum 6 ani o masina de facut paine star light. Nu am deschis- o, nu am umblat la ea, zace de atunci in cutie in magazie unde a fost cald, frig, ger etc. Ma gandeam acum sa umblu la ea sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!