Salut, am o pereche de jordan 4 yellow thunder luati din buzz si mi-a "crapat" pielea din fata, adica s-a facut o mica gaura in fata, cum as putea sa o remediez? Este normal asa ceva?
Există vreo metodă de a-ți scădea apetitul?
Buna, recent am niște probleme de stomac o gastrita, problema e ca nu știu ce sa mănânc in afara de ou și iaurt nu știu. Mama mea nu știe sa- mi facă mâncare, eu nu știu ce as putea face, ...? (mai mult)
Am purtat chiloți albi și i-am dat jos maro, iar acum după ce i-am spălat încă au rămas maro, cum sa curăț maroul?
Salut TPU, am si eu o intrebare. Cartofii se prajesc in ceaun sau in tigaie?
Cum poti desprinde o gresie de 600 x 250 x gr15mm intreaga de preferat si care are 4 gresii pe toate laturile?
Bună! Am o nelămurire. Am instalate 2 camere de supraveghere cu sunet și detector de mișcare. Una in apartament in camera de zi și alta la sat în curte. Aseară la ora 3 când am fost plecata am ...? (mai mult)
Somonul sau salata orientala sau friptura de porc cu salata greceasca? Nu vreau rețete complicate, vreau ceva care se face mai repede!
Care e diferenta intre mascarpone si ricotta
Daca un aluat din 500g faina se coace in 50 de minute, un aluat din doar 250g faina se va coace in acelasi interval, sau mai putin, 25-30 de minute?
De ce cozonacul meu a iesit crud in mijloc? Precizez ca la margini a iesit ok, copt frumos. Si deasupra are crusta perfecta, ca si cand a fost foarte bine copt. Temperatura cuptorului a fost potrivita,...? (mai mult)
Buna seara va rog sa-mi spuneti la ce ora ce merge cu colindu pe 24 decembrie si la ce ora se termina va rog frumos satu mihai bravu va rog
Cat timp este buna pentru consum dulceata facuta in casa?
Este normal să plătesc 300 de lei factura la gaz pentru o garsonieră? temperatura medie a fost de 18-19 grade.
Am facut foi si le-am umplut cu crema de nuca dar nu s-au inmuiat, ce ar trebui sa fac?
De ce se ingroasa balsamul de rufe? Devine aproape ca o pasta, mi e frica sa l mai pun in masina. Oare e din cauza ca sta foarte mult? Ajuta daca il agit de cateva ori pe saptamana? Multumesc!
Daca o sotie tine mai mult la fratii ei(necasatoriti) decat la sotul ei si la copii lor, ce insemna?
Salut Stiti care e diferenta (daca e.) intre apa distilata si apa demineralizata? Mersi
E adevarat ca daca dai cu apa de la robinet pe o haina se poate pata?
Daca puteti sa imi spuneti cu ce pot sa umplu o geaca care a avut puf in ea si acum tot puful s- a strans de la atatea spalari si nu se mai umfla si daca se poate si link- ul ca sa pot sa o fac la loc ...? (mai mult)
E la job un băiat, cred că are spre 30 de ani care nu prea vorbeste cu nimeni sau când vorbește zici că face economie de cuvinte. Pare foarte îngrijit, atletic, nu știu dacă are o problemă ...? (mai mult)
Am cumparat acum 6 ani o masina de facut paine star light. Nu am deschis- o, nu am umblat la ea, zace de atunci in cutie in magazie unde a fost cald, frig, ger etc. Ma gandeam acum sa umblu la ea sa...? (mai mult)
Buna, am centrala pe gaz, întrebarea mea este daca dau drumul la mai multe calorifere se consuma mai mult gaz? Eu ma gandesc ca și daca ar merge un calorifer sau 6 calorifere cam tot atat gaz se consuma...? (mai mult)
Salut, recent mi- am pătat blugii albaștri și am încercat s- i curat repede cu pasta de dinți.Petele alea s- au dus dar mi- a rămas o mare pată albă vizibila de pasta de dinți, se mai poate scoate?...? (mai mult)
Se poate face caramel din zahăr brut (nerafinat)?
Https://www.emag.ro/finish- tablete- pentru- curatat- masina- de- spalat- vase- 3- buc- 5900627073003/pd/DSWQG9BBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android A mai...? (mai mult)
Întrebare pentru cei care au categoria C, cum vi s-au părut examenele? Acum recent am luat B și m-ar tenta și C
Https://www.candy- home.com/ro_RO/blog/sarea- pentru- masina- de- spalat- vase- ce- este- si- cum- se- utilizeaza/ Deci unde găsesc sarea asta pentru mașină? Și o pun de fiecare dată când spăl...? (mai mult)
Prietenul meu a decis ca la anul sa facem cununia și nu știu dacă este bine ca are și sora lui nunta? Ce sa fac?
Bună, am un borcănel cu ulei de cocos virgin, ce aș putea să fac cu el? In păr îmi dau, mai merge folosit și la altceva?
Salut, va plac macaroanele cu branza? Eu le ador
Salut! Imi puteti recomanda o cafea care sa fie foarte tare daca e preparata cu un espressor? Am de putin timp un espressor cam ieftin, care parca scalda cafeaua. Inainte faceam cafea la presou (habar...? (mai mult)
1.Cu ce pot dezinfecta plastilina, fără a i se duce culoarea sau a se strica ori întări, dar să fiu sigură și că e dezinfectată? Există vreo soluție specială pentru dezinfectarea plastilinei? ...? (mai mult)
Salut! Am un panou de curent vechi la bunici ce funcționează cu siguranțe fuzibile (ceramice ). Pe instalația de lumina sunt de 10 A, iar la prize 16 A. La prize se încălzește rău siguranța ...? (mai mult)
Voi cum ornați platourile reci de Revelion? E mai buna combinația de brânza camambert cu cașcaval și măsline sau brânză albastra cu măsline negre și verzi?
La masina de cafea ce apa folositi, ce apa e recomandata (nu spuneti cea de la canal va rog)
Ce sa pun la dus, perdea sau sticla? Mi- am mai facut o baie de curand. Am pus wc, chiuveta si pe cealalta parte am lasat un loc de dus cam de 160/100 dar deocamdata nu pot sa folosesc dusul pentru...? (mai mult)
Idei de rețete de dulciuri de post?
Va salut, , daca am o cantitate de țuică de 200 de litrii de 30 grade și doresc sa o fac de 35 grade câtă palinca de 52 de grade trebuie sa pun in butoi având în vedere că din cei 200 litri de...? (mai mult)
Salut. Oare care mașină de tocat carne este mai buna? 800 w 1200 w Sau? Nu știu ce sa aleg. Dacă e prea mare la putere sparge iar pinioanele când da de greu. Ce sfat îmi dați?
Ati congelat vreodata placinta de dovleac? Cum e dupa decongelare? Ma refer la aia facuta cu foi cumparate, nu imi plac foile de casa
Salut TPU, voi ce mancaruri puneti de revelion pe masa dintre ani?
Voi ce folositi pentru luciu la cozonaci? Mi- ar placea sa para luciosi la suprafata. Am incercat cu ou batut deasupra, inainte de coacere, dar tot ce a facut oul a fost sa ii dea o culoare frumoasa....? (mai mult)
Legumele cu unt congelate sunt de post?
Geaca goretex xcr spalata in masina de spalat cu dero normal la 30-60 grade. Rezultat?
Care e cea mai buna rețetă de fasole fără ciolan?
Bună ziua, am atins display-ul frigiderului(BEKO)și mi-a apărut o cheiță pe el.Ce trebuie făcut să dispară? Mulțumesc anticipat
Buna ziua, am o problemă, nu știu dacă transpir însă am mereu umezeală in adidași, sunt noi, chiar și când nu ploua și mă refer acum iarna, astfel că picioarele îmi îngheață și e ...? (mai mult)
Daca lasi frigiderul scos din priza o zi si jumatate, si nu mai cureti gheata de pe perete, poate curge multa apa pe jos, in tavita din spate sau in congelator? E ceva gheata pe pereti, dar nu foarte...? (mai mult)
Bună, cum scot mirosul de fum din cameră? Am uitat pe foc niște oale care s- au carbonizat și au scos un fum de îl tăiam cu cuțitul, abia am reușit să aerisesc, acum am un miros puternic înțepător...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a