| SkyEL a întrebat:

A reusit cineva dintre voi sa-si automatizeze bucataria, la modul ca apesi pe un buton si se face mancarea singura? Daca da, imi trimiteti si mie schitele?

13 răspunsuri:
| MironMihaela a răspuns:

Eventual semipreparate puse la microunde...

| SkyEL explică (pentru MironMihaela):

Da, e un inceput, dar vreau o bucatarie care face mai multe feluri de mancare, ca sa am mai mult timp liber sa ma uit la seriale. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Not yet.

| johnnny123 a răspuns:

Deci ce vrei mai exact, ceva ca în StarTrek, să-i spui "Sarmale în foi de viță", iar bucătăria să răspundă "Sarmalele tale sunt gata"?

| SkyEL explică (pentru johnnny123):

Exact

| johnnny123 a răspuns (pentru SkyEL):

În cazul ăsta, cred că deja ai văzut prea multe seriale... Nu mai ai nevoie de mai mult timp liber ca să vezi și mai multe...

| SkyEL explică (pentru johnnny123):

laughing

| SkyEL explică (pentru anonim_4396):

Cand reusesti stii unde ma gasesti

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, mi am descărcat glovo

Răspuns utilizator avertizat
| SkyEL explică (pentru Bubico2022):

Ce fain e robotu ala, ii scrii un cod diferit pentru fiecare fel de mancare si e rezolvata masa, mai trebuie un pic lucrat la el ca din cate vad inca poate scapa friptura pe jos destul de usor da in 50 de ani eu zic ca bucataria automata o sa fie complet functionala, daca nu ne loveste vreun meteorit si vine apocalipsa.

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

Da iti trimit imediat schita, nu-i deloc complicata.Iti angajezi o bucatareasa personala, aia e tot, dai comda si se face fara sa misti macar un deget, doara dai din gura, pentru ca femeia sau bucataru nu-ti poate citi gindurile laughing