| RobertG101 a întrebat:

Aceasta intrebare se adreseaza in special celor ce stiu sa gatesc: Voi de unde ati invatat sa gatiti? Eu ma chinui sa hacuiesc legume si nu numai, dar ma descurc sa fac mancaruri simple precum orez, paste, sosuri, salate simple, cartofi fierti insa problema e ca in majoritatea cazurilor nu am timp sau cheful necesar sa gatesc

Răspuns Câştigător
| Happy33 a răspuns:

Http://retete.acasa.ro/......10443.html
http://inimafericita.ro/tag/invata-sa-gatesti/
http://foodstory.stirileprotv.ro/......a-perfecta
Eu am invatat sa gatesc de pe net... de pe Youtube. Imi place sa aranjez mancarea(de exemplu o rosie imi place sa o tai in asa fel incat sa arate ca o floare si multe altele). Poti invata foarte repede sa faci mancare mai ales retetele de pe net sunt foarte bine explicate. Eu am si o carte de retete care ma ajuta. Sper ca te-am ajutat. Funda, te rog

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Am invatat de la bunica in copilarie. Stateam adesea pe langa ea in bucatarie unde mai imi povestea cate ceva, mai imi arata ce face, ma punea sa o ajut. Cand eram incepatoare in gatit singura (pe la 11-12 ani), citeam in cartea Sandei Marin tot ce voiam sa stiu. Gatind regulat pentru familia mea de atunci (cam o data pe saptamana ciorba si doua feluri doi, cam o data la doua zile preparate mai simple pentru mic dejun sau cina), am invatat sa gatesc bine. Si mie mi se intampla uneori sa nu am chef, dar ma gandesc ca o sa-mi fie mai greu sa mananc prostii si asa ca ma moblizez.

| darrio2007 a răspuns:

Chiar daca sunt barbat, cand eram mai mic, imi placea sa vad ce fel gatea maica-mea. Stateam cu ea in bucatarie. Si imi prinde bine acum, cand lucrez mult prin deplasari si trebuie sa-mi gatesc singur.

| mgtow a răspuns:

Exista restaurant cu meniu zilei unde nu costa asa mult sa mananci macar 1 data pe zi, asa procedam eu cand lucram in Romania. Acum prind restaurante in drum pe unde merg si mananc dupa masa. E greu sa faci mancare daca nu ai intentii dar poti improviza cu retelele online, mai trec cativa ani si scot la vanzare pastile care tin de foame sau suplimente mici nutritive

| minrest a răspuns:

Se invata foarte usor, de la simplu la complex. Mancaruri simple sunt omletele, piureul de cartofi, mancaruri din legume congelate in care adaugi putin bulion, carne pe gratarul de aragaz cu apa. Pe masura ce devii sigur pe tine, adaugi noi operatiuni. Dar mie imi place sa gatesc, si imi place sa imi servesc fetele (sotia si fiica). Daca nu iti place si/sau nu ai pentru cine gati, lasa gatitul si cauta-ti locuri unde sa mananci convenabil.

| Fumiko a răspuns:

Eu am invatat de pe YouTube de la JamilaCuisine, e foarte buna, si inveti multe.

| TCosminn a răspuns:

Vezi ca are Jamie Oliver niste clipuri pe Youtube cu tineri in care ii invata bazele elementare ale artei culinare.

| kanechy a răspuns:

Eu sincer am invatat sa gatesc pe cont propri, inainte locuiam cu Mama si surorile mele deci poate te gandesti ca ele aveau grija sa faca ceva de mancare sau ceva, nu e asa! Mama era obsedata de TV si F, iar surorile mele imi aruncau vorba ca ce daca sunt baiat, am 2 maini 2 picioare cum au si ele, pot face si eu ce fac ele! Deci am invatat pe cont propriu stiu sa fac mai mult feluri de mancare complicate si mai putin complicate, cele complicate doar de curiozitate! Acum locuiesc singur si pot sa spun ca e super. Tocmai ce am terminat liceul, viata e super, tare ca stii sa gatesti!

| Happy33 a răspuns:

Poti sa imi dai funda? Te rog

| popa07ady a răspuns:

Lasa-te!