| Rony23 a întrebat:

Am cumpărat niste cârnați polonezi. Cum e mai bune să îi fac? Prăjiți in tigaie sau fierți?

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu cumva îs Crenvurşti Polonezi?

| Rony23 explică (pentru sierra1):

Scrie cârnați polonezi pe caserolă

| sierra1 a răspuns (pentru Rony23):

Atunci pune-i pe grătar. Plus o bere

| mODIN a răspuns:

De carnati fierti eu n-am mai auzit pana acum

| Fatamuntilor a răspuns:

Aia sunt un fel de crenvusti
merg fierti, alaturi de un piure si muraturi.

| gabicoo a răspuns:

Gratar sau la tigaie.

| minrest a răspuns:

Polonezii sunt carnati cu umplutura taiata foarte marunt, tocata, sunt ca cremvurstii dar grosi, si merg fierti, si se mananca cu mustar sau cu hrean.

Bula
| Bula a răspuns:

Parizer, carnatul polonez si crenvurstiul au ACELASI reteta, aluatul fiind fiert in prealabil.
Fecare se poate consuma "crud", fiert (cu mustar, hrean sau catchup) sau prajit (panee, in prajituri, etc.).
Modul de preparare depinde de gust si de fantezie.

| ReddY25 a răspuns:

Eu unul prefer fierți

| Cipi1212 a răspuns:

Sunt mai buni fierți.