| sopranaCadaverica a întrebat:

Am facut amandine si blatul imi absoarbe foarte mult sirop, apoi se usuca. De ce?!
Si trebuie sa il pastrez in frigider pana maine seara, mi-e teama ca nu se va simti siropul! Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Mai pui sirop, incet, pana ce se satureaza complet si nu mai "inghite" deloc.
La urma pui in frigider pentru a se aseza. Daca curge din blat plus de sirop, atunci il strecori si aplici iarasi pe blat cateva picaturi cand montezi si restul prajiturii.
La urma pui iarasi in frigider pentru minim 6 ore pentru a se omogeniza.

2 răspunsuri:
| sopranaCadaverica explică (pentru Bula):

Pai am pus deja crema la mijloc, glazura sad

Bula
| Bula a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

E invatatura.
Data viitoare procedezi cum am scris.
Tot asa se face si cu siroparea blat-urilor de tort.