Nu mai pune in veci pâine, Dacă chiar vrei pune griș dar ideal ar fi DOAR ulei și icre și niște lămâie
spune-ne cum au ieșit!
Hai bre, bunica-mea facea salata de icre cu paine umeda de cand se stie, si ii iesea o bunatate, statea pe lingura, asa de ferme erau.
Oricum au fost super bune, cu ceapa alba&verde, dar consistenta putea fi un pic mai groasa.
Hei fă, fă tu cum vrei că văz că știi cel mai bine, nu știu de ce mai intrebi, răspunde tu
Vai, da' ce te-ai sifonat. Ia un fier de calcat. Fierbinte. Cu ambele maini.
Nu-i vorba de șifonat sau fiare de, e vorba că ai primit alte sugestii decât cea pe care ești blocată. Poți incerca să te desprinzi de ințepeneala aia. Asta dacă cumva mă ințelegi...
Trebuia înmuiată în puțin lapte, nu în apă, și apoi lăsată într-o strecurătoare să se scurgă bine de tot apa. Data viitoare fă-le cu griș. Le-ai spălat de sare? Și asta ar putea fi o cauză.
Bunica mereu le inmuia un pic in apa. Le umezea, mai bine zis. Nu a ramas strop de apa.
De sare nu le-am spalat, ca nu prea avea rost. Dup-aia erau nesarate si trebuia sa adaug sare. Au iesit potrivit de sarate, oricum
Cu gris n-am incercat
Icrele au fost scurse de apa, mi se pare ciudat, daca e prea apoasa foloseste putin pesmet.
E un grup, Jamila quisine, sunt si grupuri de gatit, au mii de gospodine. Acolo vei primi sfaturi multe, rapid, de la persoane care asta fac mereu - mancare
Icrele la fel ca si maioneza sau alte preparate frecate cu ulei, isi pierd omogenitatea atunci cand adaugi prea mult ulei odata, acesta adaugandu-se treptat cate putin. De asemenea nu sunt de acord cu reteta aceasta cu paine, ideal ar fi sa nu mai pui, eventual poti folosi gris
LisaJulie întreabă: