| nashu40 a întrebat:

Am intampinat probleme cu bazinul de apa de la toaleta. Din cauza reuginei si a impuritatilor din apa, cu timpul s-a format un strat pietrificat, iar in momentul cand trag apa uneori ramane blocat si nu se mai opreste, baga apa incontinuu. Trebuie sa apas mai tare pe el sa se deblocheze sau sa opresc apa si dupa ce se goleste il fortez putin cu mana.
Am incercat sa curat cilindrul ala care culiseaza si care permite inchiderea apei, mi-am dat seama ca acolo e problema. Am pus tot felul de solutii de curatat, gen Cif, dar nu ajuta. Adica am pulverizat exact pe cilindru, am lasat sa se inmnoaie si apoi am tras apa, dar nu a ajutat prea mult, tot se mai blocheaza uneori.
Intrebare :' ce solutie as putea sa pun in acel cilindru ca sa curete depunerile de piatra, ceva care sa nu atace plasticul, pentru ca piesele sunt din plastic.
Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| sir sanjei a răspuns:

Otet.
Sa nu razi, dar otetul este un acid, dizolva depunerile de piatra.
Nu te astepta sa faca minuni, dar poti incerca. Majoritatea gospodariilor au o sticla de otet undeva in bucatarie!

| gabicoo a răspuns:

Foloseste Sano Jet bathroom.Este produs in Israel. E mai scump decat alte produse dar e bun.
Sau detartrant românesc produs de Farmec- Cluj (asta e cam agresiv dar foarte eficient)

Bula
| Bula a răspuns:

Schimba-ti rezervorul cu unul nou, de plastic.
Cu 100 lei iti poti cumpara rezervor economic, la care cu apasare mica curge apa putina, la apasare mare se goleste, iar nivelul de umplere se poate de asemenea regla.
Garantat, intregul cost a materialelor necesare se ramburseaza in timpul de 2 ani garantie, doar din economia de apa.

| Sharky0the0seadog a răspuns:

Foloseste detartrant si apoi toarna si otet.

| nashu40 explică (pentru Sharky0the0seadog):

La detartrant ma gandisem, dar mi-a fost teama. Nu ataca plasticul?

| Sharky0the0seadog a răspuns (pentru nashu40):

Nu, nu ataca deloc happy