anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am luat un pepene galben care nu prea este copt... Exista vreo metoda eficienta de a-l face sa se mai coaca un pic?

Răspuns Câştigător
| nashu40 a răspuns:

Il poti lasa cateva zile, la intuneric sau intre mere, cum a spus clujean25, nu conteaza prea mult, dar ideea e ca, cu toate ca se va coace putin si va deveni mai zemos, gustul nu se va schimba din pacate. Atunci cand e copt natural capata acea dulceata si aroma binecunoscute.
Exista insa si solutii salvatoare, pe care eu de exemplu le folosesc cu succes : il indulcesti cu miere sau cu putin zahar si e perfect!
Succes!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai astepti cateva zile

| raresandrey a răspuns:

Il lasi undeva la intuneric o zi- doua.

| Daniel2836 a răspuns:

Sunt raspunsuri corecte mai jos!

| Clujean25 a răspuns:

Il expui la etilena. Dar banuiesc ca nu ai o butelie de etilena la indemana laughing asa ca pune-l intre niste mere coapte, ele degaja cantitati mici de etilena.

Întrebări similare