| Adrian1945 a întrebat:

Am nevoie de ajutor urgent.
Deci, pe scurt am băut pană m-am facut manga acum 2 seri (va rog nu ma judecati) si dimineata urmatoare dupa ce mi-am revenit am tot simtit un miros urat venind de la canapea dupa ce ma uit mai bine am observat ca urinasem in somn. Pt ca stau cu parintii in chirie (ei sunt plecati pentru 5 nopti)si canapeaua nu ne apartine(pare sa fie un pat vechi de pe timpul lui ceasca care are si arcuri) m-am panicat si am fugit in bucatarie dupa otet si bicarbonat de sodiu. Le-am lasat pentru 6 ore pana ce s-a uscat apoi am aspirat tot bicarbonatul uscat dar mirosul nu a disparut. Pentrut ca stiam ce sa mai fac (era prima oara cand se intamplase) am fugit la tata in dulap si am luat un spray de curatat pentru scaune de masina am dat pe toata partea cu mirosul neplacut si acum miroase si mai rau. Va rog din tot sufletul sunt disperat in momentul asta.
Ps, normal ca

3 răspunsuri:
| ZeUs13 a răspuns:

Patul ăla daca e vechi e posibil sa aibă și paie in componenta,ceea ce e foarte nasol. Mirosul va dispărea foarte greu, iar singura soluție ar fi că să pui furtul cu apa pe el și spălat, frecat cu soluții specifice. Multa bafta la spălarea lui, dar te anunț că uscarea va dura câteva zile și va trebui ținut la soare și în plus ai nevoie și de un loc în care sa îl speli, de preferat într-o curte la tara.

| Adrian1945 explică (pentru ZeUs13):

Salut, patul nu pare sa aiba paie ci un fel de burete galben, nu stiu nu-s expert in paturi eu il folosesc casa am in ce sa dorm XD. Plus ca stau la bloc

| Yuoia a răspuns (pentru Adrian1945):

Daca ti-a intrat urina in burete, solutia este sa apelezi la un tamplar si sa-l inlocuiesti. In acest timp, speli si stofa care il imbraca.