Punem la fiert carnea de gaina in 4-5 l. apa impreuna cu putina sare. Intrucat carnea de gaina de casa e mai tare decat cea din comert putem pune in apa de fiert 1 lingura din inox care va grabi putin fierberea gainii.
Da, este adevarat
Carnea nu se fierbe cu sare, inchide fibra si nu lasa se se fragezeasca.In afara de asta, mineralele din carne si verdeata sau gust sarat mancarii. Orice mancare se potriveste la gust pentru sare in spre finalul fierberii.
Bună!
Da, se pune sare la fiert ( încă de la început ).
Faza cu "inoxul" ( indiferent că e linguriţă, furculiţă ori lingură normală ) am auzit-o şi eu, dar NU am probat-o!
De obicei, NU gătesc carne de găină, ci de pui/raţă/curcan.
Totuşi, din moment ce s-a "zvonit", înseamnă că are o oarecare influenţă, în sensul că va fierbe mai repede
Toate cele bune.
LisaJulie întreabă: