Am pus gresie care are nuante de maro si gri inchis si am vrut sa pun un chit negru dar mi-a zis cineva ca se pateaza gresia sau ceva de genul asa ca am pus unul maro (asa era pe ambalaj) dar de fapt e un caramiziu, bate spre rosu si nu imi place. Am apucat sa dau cu el peste tot. Se mai poate face ceva? Am vazut un clip pe tik tok in care vopsea rosturile cu ceva dar nu stiu cu ce ca era in chineza. Deci ce as putea sa fac sa schimb nuanta asta urata cu un maro inchis sau negru? Cine se pricepe?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Drace! Ai timp liber? Adică, MULT timp liber și răbdare de chinez?
Bun.
Ia tu câteva role de bandă adezivă de hârtie pentru zugrăvit, apoi ia plăcile pe rând: lipește banda fix la marginile rosturilor, da' cu grijă, mă! apoi ia o pensuli... ță sau pensulică, scuzaț' vorba proastă, niște vopsea pentru rosturi (o găsești fix sub denumirea asta prin dedeman sau whatever) și apucă-te de vopsit cu pensu... aia mică, înțelegi tu ideea.
Să nu-ți tremure mâna, mă!
Și-uite-așa, zi de vară până-n seară, bagă ca Berilă, vorba aia...
După ce se usucă, scoate banda de hârtie și treci la următoarea.
Îți așterni să ai de lucru, nu glumă...
E cam nașpa ce zici tu, frate...
Chitul dintre rosturi, odată întărit, se mai scoate cu un dremel cu disc mic, dar muncești la el de-ți sar ochii din cap.
Pe de altă parte, chitul e poros, așa că vopsitul e o soluție cam nasoală, pentru că va trebui să dai vreo trei straturi, altfel chitul o va absorbi și-o să te trezești cu o nuanță de-o să-ți vină s-o iei la goană. Plus că, dacă nu ești atent, o să te trezețti cu vopsea și pe plăci. Nu pare mare lucru, da' ia multiplică asta de câteva zeci de ori x patru laturi... pff...
Cât de lat e rostrul dintre plăci? De cât erau distanțierele? De fapt, de ce ai pus cu rostru? Ăla nu se mai pune de ani de zile...
Poți să cârpești, adică să dai cu vopsea, și nu va ieși cum vrei, pot să-și dau și-n scris asta.
Dacă vrei, totuși, să-ți faci de lucru, un dremel cu disc mic și multă răbdare, plus ochelari de protecție, și bagă discul finuț între plăci până faci un șanț de măcar 5 mm adâncime, după aia vii cu un chit nou... da' vezi să fie ce vrei...
Am pus pentru ca au venit diferite cunostinte si mi-au dat sfaturi de zici ca aveau ei doctorat in constructii si amenajari interioare si eu trebuia sa le urmez sfatul dar nici nu stiu cum as fi putut fara rosturi ca nu arata bine. Am pus gresie pe o scara interioara si am lasat rost de 5 mm si am mai pus gresie pe o bucata din living si am lasat rost mai mic, cu cele mai mici distantiere care erau la magazin. Acolo nu se vede asa urat. Dar pe scara se vede. Eu am vrut sa dau de la inceput chit negru pentru ca am balustrada neagra
Nu vreau sa il scot, vreau sa dau cu ceva sa se inchida dar sa nu se pateze gresia sau sa se intinda cand dau cu mopul. Daca nu, traiesc asa cu ea, ce sa fac...
Pai mi se pare o idee buna asta cu vopseaua dar mi-era teama sa nu se ia in timp, adica sa nu ma incurc de ea cand dau cu mopul, ca daca stiu ca se rezolva stau si 10 ore sa vopsesc
Acuma, bănuiesc că nici tu nu dai cu mopul ăla până sapi tranșee în podea, nu?
Chitul, cum am spus, e poros prin natura lui, ceea ce îi conferă o aderență ridicată.
Dacă vopsești bine, nu vei avea probleme mulți ani, doar să nu confunzi mopul cu târnăcopul...
Sorry, proastă gluma, da' nu mă pot abține...
Drace! Ai timp liber? Adică, MULT timp liber și răbdare de chinez?
Bun.
Ia tu câteva role de bandă adezivă de hârtie pentru zugrăvit, apoi ia plăcile pe rând: lipește banda fix la marginile rosturilor, da' cu grijă, mă! apoi ia o pensuli... ță sau pensulică, scuzaț' vorba proastă, niște vopsea pentru rosturi (o găsești fix sub denumirea asta prin dedeman sau whatever) și apucă-te de vopsit cu pensu... aia mică, înțelegi tu ideea.
Să nu-ți tremure mâna, mă!
Și-uite-așa, zi de vară până-n seară, bagă ca Berilă, vorba aia...
După ce se usucă, scoate banda de hârtie și treci la următoarea.
Îți așterni să ai de lucru, nu glumă...
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.133.128.210) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro