| Furnicuta000 a întrebat:

Am pus gresie care are nuante de maro si gri inchis si am vrut sa pun un chit negru dar mi-a zis cineva ca se pateaza gresia sau ceva de genul asa ca am pus unul maro (asa era pe ambalaj) dar de fapt e un caramiziu, bate spre rosu si nu imi place. Am apucat sa dau cu el peste tot. Se mai poate face ceva? Am vazut un clip pe tik tok in care vopsea rosturile cu ceva dar nu stiu cu ce ca era in chineza. Deci ce as putea sa fac sa schimb nuanta asta urata cu un maro inchis sau negru? Cine se pricepe?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Furnicuta000 explică (pentru TornadoIDS):

Am pus pentru ca au venit diferite cunostinte si mi-au dat sfaturi de zici ca aveau ei doctorat in constructii si amenajari interioare si eu trebuia sa le urmez sfatul laughing dar nici nu stiu cum as fi putut fara rosturi ca nu arata bine. Am pus gresie pe o scara interioara si am lasat rost de 5 mm si am mai pus gresie pe o bucata din living si am lasat rost mai mic, cu cele mai mici distantiere care erau la magazin. Acolo nu se vede asa urat. Dar pe scara se vede. Eu am vrut sa dau de la inceput chit negru pentru ca am balustrada neagra
Nu vreau sa il scot, vreau sa dau cu ceva sa se inchida dar sa nu se pateze gresia sau sa se intinda cand dau cu mopul. Daca nu, traiesc asa cu ea, ce sa fac...

| Furnicuta000 explică (pentru TornadoIDS):

Pai mi se pare o idee buna asta cu vopseaua dar mi-era teama sa nu se ia in timp, adica sa nu ma incurc de ea cand dau cu mopul, ca daca stiu ca se rezolva stau si 10 ore sa vopsesc laughing