Bună!
NU este nici o problemă dacă îi prăjeşti în ulei
Întâi se vor dezgheţa, vor lăsa puţină apă în care vor şi fierbe puţin ( până scade apa respectivă ), iar apoi se vor prăji!
Vor ieşi foarte buni şi fragezi; aplic şi eu această "metodă" atunci când mă grăbesc
Toate cele bune.
Lasa-i sa se dezghete in frigider,de cu seara,asa ar fi recomandat. Daca te grabesti, poti sa-i pui intr-o punga etansa, apoi in apa calduta.
Dar ce te sfatuiesc, este sa nu-i faci la tigaie ci la un gratar pentru aragaz, cu capac.Ies grozavi!
Daca ii pui inghetati la prajit, s-ar putea sa fie necopti in interior si e mare suparare pentru stomac.
In primul rind se vor lipi de tigaie, al doilea vor fi sarati la gust. daca mici sunt in pachet pune-i intr-o cratita cu apa se vor dezgheta mult mai repede.
Nu au un gust asa de bun parerea mea. E mai bine daca ii lasi sa stea un pic la temperatura camerei sa se dezghete asa un pic.
anonim_4396 întreabă: