Sosul a la bolognese se face numai cu carne de vita tocata, legume, vin rosu etc. poti face un sos cu piept de pui tocat dar nu poti sa-l numesti sos a la bolognese, mai degraba sos a la Georgiana
Pana la urma, tot carne e-se mesteca. Parerea mea este s-o pui direct la calit cu ceapa.
Poti pune linistita, daca ai plic din ala "sos pentru spaghete bolognese" si eu am facut cu carne de pui, chiar si cu salam si a iesit foarte bun. cand am facut cu piept de pui am fiert putin pieptul si dupa aia l`am pus la calit cu ceapa. e super bun. pofta buna :*
Poti sa pui linistita piept de pui dar sa tai bucatele foarte mici, si ulei suficient sa cuprinda ceapa. Eventual poti pune ceapa cu 2 minute mai repede la foc mic de tot si cand pui carnea tot la foc mic sa aiba timp sa se faca amandoua odata. Pofta Buna.
anonim_4396 întreabă: