Asemenea lucruri sunt interzise sa apara de catre "audiovizual". Este o scena de cruzime fata de animale pe care nu este bine sa o vada toata lumea. Daca o faci tu, acolo, in batatura ta...treaba ta, dar sa nu apara vizual.Asculta ce iti spun cei cu experienta si foloseste-te de asta!
Gasesti pe you tooobe video mult prea multe asemenea filmulete, de un sadism greu de imaginat.
Nu-ti recomand.
Nu stii cum se taie o gaina?
II pui picioarele pe aripi, cu o mana ii tii capu', si cu cealalta i-l tai cu un cutit
Te-am lamurit?
Nu. da pot sa-ti arat cum se face.sau sa-ti explic.se pun picioarele puiului sub piciorul tau. nu-l calci tare, ci doar cat sa nu fuga.il tii de cap si-l ridici un pic in sus. ii intnzi gatul si tai cu cutitul repede pana se desprinde capul de trunchi. dupa aia ii dai drumul si-l lasi sa se zbata. da sa stii ca pentru pui e foarte traumatizant.va muri in scurt timp.
Aaaa, nicio sansa, eu am facut o facultate ca sa invat meseria de chicken killer
Bai asta de sus care nu stie sa taie un pui zi si mie cati ani ai de esti pe invers! zi cati ani ai si te ajut eu
O prinzi de picioare si de aripi
dupa o pui pe ceva si ii dai cu ciocanu in cap