| poliana a întrebat:

As dori sa stiu cum sa prepar pastrav la gratar fara sa fiu nevoita sa ai curat de solzi (de ex. inveliti in folie sau as aceva nu stiu)cred ca am vzt odata la tele. dar nu mai stiu cum. daca stiti va rog sa ma ajutati pentru ca maine avem invitati la gratar si sa curat 30 de pesti... multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pestele la gratar nu se curata de solzi, umple burta cu felii de bacon si in 10 minute se face. daca jarul este prea puternic folia se arde.

5 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Le scoti matele pe urechii, ii speli ii sarezi si ii dai prin usturoi pisat si ii infasori in folie si ii pui pe gratar sa ai pofta

| ka2 a răspuns:

Pestele, stiu ca se tine 20min pe o parte si 10 pe cealalta... acum normal, depinde puterea gratarului/jarului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciao poliana, aici ai mai mult de 30 de retete, caut-o pe cea mai asemanatoare cu ce vrei sa gatesti : mai intai la rubrica "search" scrii "pastrav" iar in partea dreapta alegi "mancare din peste" http://www.gustos.ro/retete-culinare/search/ pofta buna! eu as da fiecarui invitat sa-si curete pestele personal in timp ce incep primele discutii, prezentarile, etc. o sa fie foarte animat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu curat de solzi niciodata pestele pentru gratar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-le mamaliga