Bună!
Dacă cumperi tava specială cu forme de brioşe, atunci NU mai trebuie pusă şi hârtie : doar o tapetezi ( o ungi cu ulei/unt/unsoare/margarină şi, eventual, o pudrezi cu puţină făină ).
Dacă foloseşti forme de hârtie pentru brioşe, atunci NU mai ai nevoie de tava specială cu forme de brioşe.
Toate cele bune.
Nu-ti trebuie tava speciala, ci o tava normala, intinsa, de aragaz. Apoi pui o foaie de cop si apoi briosele(in formele lor)
In tava speciala cu forme in principiu nu mai e nevoie sa pui nimic. Unii prefera sa puna hartie sa pastreze si tava mai bine, dar si briosele, sa nu se usuce - depinde cate faci si cate lume le manana Daca le faci sa le duci la scoala sau in alta parte decat in familie e mai frumos si mai igienic sa aiba si hartie fiecare.
Poti sa cumperi o tava cu forme de briose din silicon iar la ea nu mai trebuie sa pui hartie pentru ca nu se lipeste.
Presupun ca e de silicon
nu trebuie pus nimic
poate doar putin unsa
cu ulei sau unt margarina grasime
pui aluatul direct acolo