Porții: 1
Timp de preparare: 5 minute
Ingrediente:
4.5 cl (3 părți) tequila;
9.0 cl (6 părți) suc de portocale;
1.5 cl (1 parte) sirop grenadine(sirop din mai multe fructe a caror proportie variaza. In principiu este un sirop de rodie cu cirese);
2-3 cuburi de gheață;
portocale, cireșe pentru decor;(opțional)
Preparare:
Turnați tequila într-un pahar înalt, peste gheață.
Adăugați sucul de portocale și amestecați.
Turnați siropul de grenadine. Siropul se toarnă încet, cu ajutorul unei lingurițe, pe marginea paharului. Fiind mai dens, siropul de grenadine se va duce la fundul paharului, de unde se va ridica încet, formând "răsăritul de soare".
Decorați (cu portocale, cireșe) și serviți.
Buna,leutzita!
Poti incerca o gramada de cocktailuri, de lamaie, fructe exotice etc.
Dar, pentru ca tot este sezonul pepenului rosu, este bine sa profitam de acesta si sa preparam un cocktail delicios si racoritor, nu?
COCKTAIL CU PEPENE ROSU
Ingriedente:6 fire de menta, 500 g de pepene rosu, 180 g de zmeura, miere, gheata.
1.Curata pepenele de seminte, pune-l in blender, alaturi de zmeura si lasa-le pana se obtine o pasta.
2. Zdrobeste fara mila frunzele de menta si amesteca-le cu putina miere, apoi adauga-le peste sucul obtinut din pepene
3.Adauga gheata si orneaza cu frunze de menta si bucati de zmeura.
Sper ca te-am ajutat cat de cat!
Te pup dulce!