| asaasa a întrebat:

Blatul de pizza facut in casa trebuie intai copt si apoi ornat si bagat din nou la cuptor? De fapt doresc sa fac pizza cu blat de casa la cutor cu halogen.

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă blatul este mai gros sau dacă pui mai mult ketchup, atunci este NECESARĂ precoacerea blatului ( adică se coace "de jumătate" ).

Apoi, se scoate şi se ornează, după care se reintroduce în cuptor pentru coacerea completă.

În caz contrar, coca/blatul NU se va coace destul.

Toate cele bune.

| KodrutZ a răspuns:

Depinde cit de gros e si cit de multe ingrediente bagi. Eu intind in tava, dau cu sos de rosii, bag la cuptor cam 10 minute, dupa care scot si bag masline/ceapa, ardei si ce ar mai lasa de obicei zeama, plus carnea, iar dupa inca 10 minute pun cascavalul si mai las 5.

| Fatamuntilor a răspuns:

Faci aluatul, il coci, pui ingredinte apoi il dai la cuptor.

| Trynda a răspuns:

Pai dupa ce ai intins bine aluatul, care trebuie sa fie subtire, pui sosul de tomate pe aproape tot aluatul(lasi o margine mica), se pune parmezan si dupa ce mai vrei tu. Apoi se baga in cuptor la 180 de grade happy Pana se coace.

| Darkguy a răspuns:

Nu este neaparat o regula, fa cum iti place. Eu il ornez intai.

| cristinasotir a răspuns:

Facut, ornat, si apoi la cuptor

| Xellita a răspuns:

Trebuie facut si ornat, apoi il bagi la cuptor!