Eu am 22 de ani si stiu sa gatesc exact cat tine. Daaar daca ai o carte de bucate si un cantar de bucatarie, sa nimeresti masurile, stii sa faci foarte multe mancaruri. Nu e chiar atat de greu.Si daca faci si cu iubitu' totul e foarte distractiv
Buna! Nu as vrea sa-mi dezvalui varsta, dar pot sa-ti raspund la intebare.Eu am inceput sa gatesc cam de prin clasa a 3-a, deci aveam vreo 8-9 ani.Cat despre mancaruri...tot asa,fripturi,supe,salate,salata orientala, boeuf, sarmale...
Bună! Eu am inceput să gătesc ajutând-o întâi pe mama, de pe la 10-11 ani. Dacă vrei să înveţi începând cu reţete uşoare şi rapide, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/ şi scrie la Search chiar aşa "reţete uşoare şi rapide"! Succes!
Stai linistita, nu esti singura.tot 17 ani am si nu prea stiu sa fac mare lucru, mancaruri simple, cum ai zis si tu.cat e mama langa mine, e bine:d.consider ca mai am timp sa invat
Eu de pe la 13 ani asa gatesc. uita-te la mama ta mereu si o sa inveti.si trebuie sa iti si placa ca sa o faci cu dragoste...pup
Eh stai linistita ca eu am 24 de ani si nici cafeaua nu o fac f buna. Poate iti gasesti un iubit sa ti le faca pe toate
Dyanes întreabă: