Eu folosesc blenderul. Atat pentru zahar, cat si pentru nuci, migdale, sau mac. Pofta buna!
Pai poti pune zaharul intr-o punga(nu punga oarecare, trebuie sa fie una care nu se rupe usor), inchizi punga su dai cu ciocanul in ea.
Imaginatia ma duce la, pisatoru de usturoi acel model mai vechi din lemn cu care bati... sau pune in ziar si bate cu ciocanu
In ziar?
pai ziarul se rupe si daca il atingi putin dar sa pisezi zahar
Da poti si pe fund sa bati si punga se rupe poate si ziaru. pune pe fund zahar si pune o revista peste si dai pana maine
Pana la urma am facut ce am facut si a iesit zahar aproape pudra dar pana a iesit pudra munca gra ))
)) mai e bine ca a esit, acum cand vei cumpara zahar pudra vei aprecia munca care o fac aparatele sau cand vei cumpara tu o rajnita nu te vei uita la bani
Ai dreptate zahy, dar ei au masina elctrica cu care fac zaharul nu cu dintr-aia manuala de pe timpuri -aveam si eu dar s-a sticat...
Normal ca este electrica cele de la fabrica, noi in case avem manuala. cel putin eu. si nu vad rostu sa cumperi electrica pentru uzu gospodaresc.
Iei un ciocan de bucatarie sau un facalet pui zaharul intr-o punga si dai in ea cu facaletul sau ciocanu
Bună eu știu că poți face zahăr pudră Prin încălzire adică: pui niște zahăr pe hârtia de copt și acoperi cu altă hârtie de copt și dai cu fierul de călcat Dar nu trebuie încins tare sper ca te-am ajuat