Salut. Ai putea fierbe pastele (logic xD ), sa le pui intr.un bol. Daca tonul e in conserva, ai putea stoarce uleiul si sa adaugi tonul peste paste. mai poti adauga putin cascaval ( cat timp pastele sunt fierbinti, sa se topeasca frumos), putin parizer/salam taiat cubulete. pentru un gust mai bun, ai putea adauga zeama de lamaie sau ceva asemanator. Pofta buna!
Pai e simplu. Pui pastele la fiert le lasi 8 minute pana se imoaie. Tai parizeru, salam, dupa scoti de la fiert pastele iar peste ele adaugi slamu, parizeru si tono Iar daca vezi ca nu ieseceva gustos, pui peste paste doar tono fara salam si fara nimic, Doat tono
Bafta
Eu folosesc destul de des aceasta reteta, intr-o tigaie pui niste ulei la incins in care pui parizerul si salamul taiat cubulete, (poti sa tai si ceva legume sa adaugi -ardei, ceapa, etc-), apoi torni ketchup-ul, condimentezi,(ar fi bun sa pui si niste ciperci) si gata.
Nu mananci paste seara,decat daca nu ai altceva sa mananci.
Pastele au multi carbohidrati iar energia pe care o dau se "elimina"pe o perioada de cateva ore,ceea ce o sa iti dea insomnii, dureri de cap, stari de neliniste, in consecinta-energie la mijocul noptii, cand tu de fapt trebuie sa te odihnesti.
Faci sos de tomate cu ton(scurs de ulei).
Alo, la paste sunt obligatorii usturoiul, ceapa, busuiocul si niste ketchup. le moi putin in ulei incins. Bulion adaugi spre sfarsit (daca ai ketchup poti pune dupa ce e gata tot). Sosul se prepara separat de paste. Daca vrei sa nu se faca o masa solida, pastele se clatesc cu apa rece dupa fierbere.
LisaJulie întreabă: