| Ancutza99lovly a întrebat:

As vrea si eu sa imi dati niste retete de prajituri gustoase! As vrea sa le fac de Pasti cea mai buna primeste funda! aveti timp pana pe 14 aprilie 2012 :X:X:X:X

Răspuns Câştigător
| alexandraalis a răspuns:

__PASCA CU BRANZA DE VACI FARA ALUAT_
Ingrediente: branza dulce (1 kg si jumatate); 1 pachet de margarina(pentru prajituri); 7-8 oua; stafide; o lamaie rasa (coaja); 1 pahar de smantana; 300 gr zahar pudra (eu am pus mai mult zahar, dupa gust), putina faina, 1 plic praf de copt.
Mod de preparare:
Mai intai sa aprinzi aragazul pentru ca atunci cand bagi compozitia, cuptorul sa fie incins.
Intr-un vas se pun albusurile de la ou si zaharul pudra se bat spuma(cu telul sau cu mixerul). Apoi se adauga galbenusurile unul cate unul si se amesteca cu mixerul.
Se adauga margarina pe care o lasi sa stea langa o sursa de caldura sa se mai topeasca putin.
Apoi se adauga branza, stafidele, smantana.
Adaugi faina, putin cate putin si mixezi, adaugi praful de copt, coaja de la lamaie si mixezi.
Pui faina pana ce compozitia arata ca o smantana groasa. Ai grija sa nu pui multa faina.
Ungi o tava cu ulei si o tapetezi cu faina si torni compozitia, apoi
dai tava la cuptor incins si lasi 30-45 minute (depinde cat de repede coace cuptorul tau) (pret ingrediente 30 - 40 lei)

7 răspunsuri:
| Ancutza99lovly explică (pentru push2gl):

Ms uita-te de pasti si o sa vazi daca ai castigat

Eu voi face pasca cu blat subtire, cornulete.
Daca vrei iti scriu reteta.

| Ancutza99lovly explică (pentru alexandraalis):

Da as vrea reteta mersi mult

| alexandraalis a răspuns (pentru Ancutza99lovly):

Iti voi scrie reteta dupa Paste. Nu pot acum. Imi pare rau, sunt cu familia si rudele apropiate. Pasca a iesit buna, aidoma unei prajituri.
PASTE FERICIT tie si familiei tale.

Reteta de cornulete am luat-o de aici
http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.com/......sanza.html
Imi pare rau ca ti-am raspuns cu intarziere.

| alexandraalis a răspuns (pentru alexandraalis):

Pasca cu branza de vaci fara aluat.