Tocana de Ciuperci:
500 g de ciuperci proaspete
1 ceapa
2 catei de usturoi
2-3 rosii
sare
piper
ulei
verdeata proaspata.prepararea:
1.Spala ciupercile, curate-le codita de pamant apoi feliaza-le dupa plac
2. Taie ceapa marunt si pune-o la calit in ulei incins, apoi adauga si usturoiul maruntit
3. Dupa ce ai taiat ciupercile, le poti adauga peste ceapa calita.Lasa totul la foc mic, sa se caleasca si sa se evapore apa lasata de ciuperci.
4.Curata rosiile de coaja, apoi marunteste-le si adauga-le peste ciuperci.Lasa mancarea sa fiarba inca 20 min pana scade zeama. potriveste tocana de gust, adaugand sare si piper
5.La final adauga verdeata proaspata
6.Serveste tocana cu mamaliguta calda. Sper ca te-am ajutat Funda?
Http://gratziela-retete.blogspot.ro/......orcov.html
http://www.adihadean.ro/retete-fara-carne/
http://www.blogculegume.ro/tag/retete-fara-carne/
http://www.gustos.ro/......ibile.html
http://www.retete-gustoase.ro/......search.php
http://www.petitchef.ro/tags/retete/mancaruri-simple-post
http://www.retete-mancare.com/tag/retete-de-post-simple
http://www.retete-mancare.com/tag/retete-de-post-simple
reteteculinare întreabă: