| andreeatpu_9367 a întrebat:

de aprox un an am un stil de viata sanatos as zice. nu mananc prajeli, si dulciuri decat ff rar, paine putina dar graham. cateodata am totusi pofta de ceva bun. imi place ff mult cafeaua naturala cu lapte dar fara zahar dar si 3 in 1. am auzit ca 3 in 1 ar fi ff nesanatos si nu stiu daca se potriveste cu dieta mea. voi ce stiti? e nesanatos? ingrasa?

6 răspunsuri:
| Zazu a răspuns:

Ce inseamna 3 in 1?

| andreeatpu_9367 explică:

MadduM sunt pofticioasa dar nu pot sa mananc tot ce poftesc pentru ca m-as ingrasa ff tarebig grin am slabit 15 kg vara trecuta si nu vreau sa le pun la loc happy

| MadduM a răspuns:

Dacă ești pofticioasă, mănâncă! Crede-mă, nu te îngrași cu o cafeluță. Doar dacă mănânci în fiecare zi, atunci asta-i altă problemă.

| MadduM a răspuns:

Încearcă să mănânci variat atunci. Un pliculeț la 2-3 zile nu strică. Dacă observi că te îngrași ( eu zic că nu îngrașă f. mult ) atunci redu și mai fă o mică pauză!

| iuli a răspuns:

Nu stiu daca ingrasa, dar fiind cafea solubila cu siguranta e foarte nesanatoasa. Cafeaua naturala e mult mai ok. Cafeaua in general nu e extraordinar de sanatoasa deoarece consumata in exces provoaca aciditate.

| Jerrry a răspuns:

Da este sad in primul rand ca ingrasa deci clar este exclus pentru o dietabatting eyelashes
De preferabil eu zic sa ramai la cafeaua naturala e mai bine asa kiss

Bafta >big grin