Ciorba de burtă poate fi condimentată cu lămâie sau oțet pentru a adăuga un pic de aciditate și a îmbunătăți gustul. Lămâia poate fi adăugată în ciorbă înainte de a fi servită, prin stoarcerea sucului din jumătate de lămâie în farfurie. Oțetul poate fi adăugat în timpul preparării ciorbei, prin amestecarea a câteva linguri în oală. Ambele condimente pot fi folosite în mod moderat pentru a adăuga un pic de aciditate, fără a întuneca gustul general al ciorbei.
(Raspuns general de Inteligenta Artificiala)
Sunt retete pe internet, desi nu cred ca am auzit pana acum sa se acreasca ceva cu otet.
Eu adun de ani de zile rețete chiar ma gândesc serios sa scriu o carte cu rețete tradiționale culese de prin sate de la bătrâni noștri! Eu sunt adepta salatelor dar îmi place ca odată pe luna sa fac și câte o rețetă tradițională și desigur încerc toate rețetele pe care le descopăr am făcut chiar și Sloi de oaie deși noi nu consumăm carne de oaie! Oricând poți apela la mine am o sumedenie de rețete chiar și de deserturi
LisaJulie întreabă: