Pune pastele la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline.
Spala bine arpagicul curatat apoi toaca-l marunt si caleste-l bine in unt.
Amesteca intr-un castron branza ricotta cu arpagicul calit, ceapa verde tocata marunt, sare, piper.
Pune pastele fierte si bine scurse intr-un castron mare, adauga amestecul de ricotta si amesteca bine.
Potriveste de sare si piper si presara deasupra piper verde. SAU 1. Pastele se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
2. Şunca se taie cubuleţe micuţe şi se căleşte uşor, la foc mic într-o lingură de unt.
3. După ce pastele au fiert, se scufundă în apă rece şi se strecoară bine.
4. Pastele strecurate se amestecă cu şunca şi se condimentează cu piper, după gust.
5. Se adaugă brânza ricotta, se amestecă bine, şi se mai lasă 1-2 minute pe foc.
Timp preparare: 0 ore - 20 min.
Complexitate: Redusa FUNDA?
Buna!
Uite aici,
http://www.laurasava.ro/2011/10/31/spaghete-cu-sos-si-carne-macinata/
Te pup!
Bună!
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/tags/retete/paste-branza
http://www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Paste_cu_branza-e0.html
http://www.culinar.ro/cuvinte-cheie-retete/paste-cu-branza/
Toate cele bune.
anonim_4396 întreabă: