Sigur,nu pun prea mult ulei pentru cele turtite sa le acopere aproape (dar nu prea fac genu asta de chiftelute) iar pentru cele rotunde si mici pune cat consideri tu, si il poti schimba cand observi ca s-a ars. Sincer din punctul meu de vedere sunt mai spornice cele rotunde, faci mai multe si plus de asta se coc si uniform si frumos.
Ulei de palmier - nu se arde, nu fumega, nu trebuie schimbat, ci doar completat.
Multumesc. Dar de exemplu in dry cooker? si acolo tot asa patesc, se "ard" chiftele pe ambele parti, marginile ramanand foarte deschise la culoare. Vreau sa aiba asa o culoare uniforma
Eu le in ulei normal si nu au nimic Dar nu le fac in tigaie ci intr-un ceaunel. Evit sa folosesc tigaile, am observat ca sunt din ce in ce mai proaste.
Sunt de aceeasi parere. Si in ceaun pui mult ulei? De exemplu in ceaun poti face chiftelute mici rotunde, dar din alea mai mari si turtite tot in ceaun le faci?
Multumesc :*
Sigur,nu pun prea mult ulei pentru cele turtite sa le acopere aproape (dar nu prea fac genu asta de chiftelute) iar pentru cele rotunde si mici pune cat consideri tu, si il poti schimba cand observi ca s-a ars. Sincer din punctul meu de vedere sunt mai spornice cele rotunde, faci mai multe si plus de asta se coc si uniform si frumos.
LisaJulie întreabă: