| TasieSimona a întrebat:

imi puteti spune si mie ce ulei as putea sa folosesc la prajit chiftele? prajesc un rand de chiftele si urmatoarea tura se arde imediat.adica vreau sa se vada frumos,nu arse si pe margini nefacute. Am incercat si in tigaie de ceramica fara ulei si tot asa, pe margini par nefacute

Răspuns Câştigător
| Demonull a răspuns:

Sigur,nu pun prea mult ulei pentru cele turtite sa le acopere aproape (dar nu prea fac genu asta de chiftelute) iar pentru cele rotunde si mici pune cat consideri tu, si il poti schimba cand observi ca s-a ars. Sincer din punctul meu de vedere sunt mai spornice cele rotunde, faci mai multe si plus de asta se coc si uniform si frumos.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ulei de palmier - nu se arde, nu fumega, nu trebuie schimbat, ci doar completat.

| sebysebyca a răspuns:

Ulei castrol pentru motoare diesel!

| TasieSimona explică (pentru anonim_4396):

Multumesc. Dar de exemplu in dry cooker? si acolo tot asa patesc, se "ard" chiftele pe ambele parti, marginile ramanand foarte deschise la culoare. Vreau sa aiba asa o culoare uniforma

| Demonull a răspuns:

Eu le in ulei normal si nu au nimic thinking Dar nu le fac in tigaie ci intr-un ceaunel. Evit sa folosesc tigaile, am observat ca sunt din ce in ce mai proaste.

| TasieSimona explică (pentru Demonull):

Sunt de aceeasi parere. Si in ceaun pui mult ulei? De exemplu in ceaun poti face chiftelute mici rotunde, dar din alea mai mari si turtite tot in ceaun le faci?

| Kiragagash2012 a răspuns:

Increaca cu untura, big grin

| TasieSimona explică (pentru Demonull):

Multumesc :*