Nu mi se pare normal. Mergi la firma de la care ai luat ușa și întreabă. Sau dacă ți-au montat-o ei cheamă-i să remedieze situația.
Buna, am achizitionat-o de la Dedeman. Am crezut ca este o usa anti-efractie, adica cu un sistem care se poate deschide doar prin inauntru, dar nu sunt sigur de asta deoarece nu mi-au mentionat nimic in legatura cu usa daca este anti-efractie sau nu, deci este posibil ca yala sa fie inversata ca usa sa fie deschisa DOAR pe afara si prin inauntru doar cu Cheia. De fapt, trebuia invers. Dar nu sunt inca sigur. Poti te rog sa ma ajuti sa te interesezi poate pe la niste persoane?
Usile se pot deschide spre stanga sau spre dreapta (in functie de pozitia alamalelor), respectiv spre exterior (in functie de sistemul de incuiere).
De obicei, atat balamalele, cat si incuietorile se pot inversa (cu anumite exceptii, cazuri in care trebuie schimbata intreaga usa).
Ia legatura cu cei care ti-au vandut /montat usa, sa rezolve problema!
Usa se deschide spre dreapta. Si eu m-am gandit ca incuietoarea ar fi inversata, dar nici nu am fost atentionat ca usa este una anti-efractie adica aceasta nu se poate deschide din exterior, doar cu cheia! Dar pentru mine este invers, se deschide din interior cu cheia si din exterior cu manerul. Cred ca solutia este sa fie inversata incuietoarea. Revin cu un raspuns daca este fixat!