Ai facut hidroizolatie. Iti trebuia inainte de asta termoizolatie care inseamna altceva. Sunt multe metode asa ca nu dezvolt, mai ales ca nu prea iti convine ce auzi - alti bani alta distractie.
Orice sfat este binevenit.Nu este vorba de bani pentru ca este o supr.mica.Este vorba de vreo 6 mp.Este o anexa casei unde vreau sa folosesc acest spatiu ceva gen camara. Disconfortul este ca am mare condens pe tavan.
Polistiren sau vata 20 cm + acoperis intr-o apa ( tabla cutata ) net preferabil cartoanelor. SAU -Atic de caramida + polistiren + sapa + carton + sort de protectie. Daca ar fi casa mea as merge pe prima varianta. In 2 zile maxim 2 oameni se joaca daca au tot ce trebuie. Problemele tale nu sunt numai iarna ca ai condens, vara camara aia devine sauna.
Imi pare rau ca nu am o poza dar pe afara nu pot face nimic.Am doar stratul de carton lipit cu flacara, apoi la o inaltime de cca 5 cm am pe o latura geamul de la bucatarie iar pe o latura geamul de la un dormitor.totul trebuie facut interior. Oare ma ajuta polistirenul pe interior?
Pe interior fara izolatie exterioara nu e indicat ca face igrasie. In lipsa de alta solutie o faci asa si ai in vedere o aerisire buna permanenta a incaperii.
Multumesc mult! aerisirile vor fi in permanenta 2 verticale si una orizontala