anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU,
O intrebare catre toti cei care ma pot ajuta cu un sfat si anume: Am o incapere de cca.9 mp. tavanul din beton armat iar deasupra un strat de carton lipit cu flacara.Am facut si doua aerisiri in tavan hidroizolate bine ca sa nu patrunda apa in interior, si o aerisire laterala.Totusi,am un mare condens pe acest tavan.Ce as putea sa fac?

6 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Ai facut hidroizolatie. Iti trebuia inainte de asta termoizolatie care inseamna altceva. Sunt multe metode asa ca nu dezvolt, mai ales ca nu prea iti convine ce auzi - alti bani alta distractie.

| popa07ady a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Orice sfat este binevenit.Nu este vorba de bani pentru ca este o supr.mica.Este vorba de vreo 6 mp.Este o anexa casei unde vreau sa folosesc acest spatiu ceva gen camara. Disconfortul este ca am mare condens pe tavan.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru popa07ady):

Polistiren sau vata 20 cm + acoperis intr-o apa ( tabla cutata ) net preferabil cartoanelor. SAU -Atic de caramida + polistiren + sapa + carton + sort de protectie. Daca ar fi casa mea as merge pe prima varianta. In 2 zile maxim 2 oameni se joaca daca au tot ce trebuie. Problemele tale nu sunt numai iarna ca ai condens, vara camara aia devine sauna.

Imi pare rau ca nu am o poza dar pe afara nu pot face nimic.Am doar stratul de carton lipit cu flacara, apoi la o inaltime de cca 5 cm am pe o latura geamul de la bucatarie iar pe o latura geamul de la un dormitor.totul trebuie facut interior. Oare ma ajuta polistirenul pe interior?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru popa07ady):

Pe interior fara izolatie exterioara nu e indicat ca face igrasie. In lipsa de alta solutie o faci asa si ai in vedere o aerisire buna permanenta a incaperii.

Multumesc mult! aerisirile vor fi in permanenta 2 verticale si una orizontala