Alina2k18: Sa divortezi in principiu nu e greu, dar daca e violent, ce te faci cu nebunul?
Anonima2018: obisnuieste sa bea?
Doar de 5 luni e asa?
Cunosti motivul acestei transformari?
Sunt banii o problema, sau e pe fond nervos asa?
Poate se crede inselat?
Aveti unde sa va mutati, toti 3, in caz ca se lungeste cu divortul?
Stii bine ca in ciuda a tot ce se intampla, el ca tata, are dreptul sa nu acorde divortul.
Cat despre cum s-o convingi pe mama ta... raspunsul e: GREU, daca ea singura nu realizeaza ca va face rau voua, pe langa ca-si face rau ei.
Divortul in situatii limita ca aceasta, e singura cale prin care poti pune capat bataii de joc la adresa demnitatii tale.
Daca mama ta isi imagineaza ca ii va fi greu sa "ramana pe drumuri" cu 2 copii, e foarte adevarat.
Dar infinit mai greu ii va fi cand, Doamne fereste, tatal tau o va lovi din greseala, fie pe ea, fie pe voi, si cine stie unde se ajunge.
Spune-i ca daca ea nu are de gand sa faca nimic sa nu mai traiti cu groaza fiecare clipa, TU suni la politie si la Protectia copilului.
Divortul nu e chiar "BauBau", sa nu stii ce te asteapta dupa.
Va fi greu, dar daca sunteti o echipa, va veti descurca cu siguranta, asa cum se descurca multi altii.
Singurul lucru pentru care imi fac griji, e cum va reactiona tatal tau.
De ce nu suni la politie? 112?
sAu numarul copilului 116 111
NU este normal ca la 11 ani sa asisti la ce se intampla acolo!
In conditiile in care tatal tau o bate pe mama ta fa-ti curaj si suna la 112, te rog!
Ia-l pe fratiorul tau si mergeti la bunici!
Spuneti-le bunicilor ce se intampla cu parintii tai si vor vorbi ei cu parintii tai.
Și tu pe femeia care vă pune în pericol conștient și nu face nimic în privința asta o numești "mamă"?
Pai noi il avem decat pe tatal tatalui meu si el stie si o sprijina pe mama, dar din partea mamei nu avem pe nimeni
Da pentru ca ea imi este laturi si ma iubeste foarte tare si eu pe ea la fel!
Dar nu am curajul sa sun la politie sau la telefonul copilului
Www.adra.ro vă poate ajuta dacă apelati la această organizatie. Veti primi cazare, hrană, suport pentru a merge la scoală, inclusiv consiliere juridică pentru mama voastră. Toate gratuit.
Adica sa fuga de acasa? Sa se duca aiurea pe capul bunicilor? Bunicii stiu deja, ce vrei sa le faca bunicii?