anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tarata de psyllium ajuta la slabit, sau e doar un mit? A incercat cineva? Vreau sa stiu daca poate fi consumata seara in loc sa fie consumata dimineata. Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| ReTz a răspuns:

Buna Ioana, din cate stiu de la matusa mea care locuieste in SUA, e buna doar pentru digestie...eu asa stiu.Mi a trimis si mie doua borcane organice din India dar e Horror la gust...eu nu pot consuma asa ceva.

| R0byZ00r a răspuns:

Buna! Nu recomand deloc astfel de produse daca vrei sa slabesti trebuie cardio si paine putina(alergare) nu ajuta la nimic daca corpul tau nu se pune in miscare, si chiar daca alergi si vii acasa si mananci 1 kg de ciocolata iar nu e bine deci trebuie proportionat cu mancarea si mult sport nubte baga pe prostii de pastile ca dai in altceva

| oana5544e5 a răspuns (pentru ReTz):

E bine daca e buna pentru digestie pentru ca eu am probleme cu constipatia. Stii cumva de cate ori pe zi se poate consuma? Eu pun 2 lingurite intr-un pahar cu apa si beau dimineata pe stomacul gol. Dupa, pe parcursul zilei beau 2 litri de apa.

| farfuriaverde a răspuns:

Citeste te rog articolul, da informatii complete despre cum se foloseste tarata. Eu am folosit-o pentru digestie si nu pot spune ca a dat cine stie ce rezultate